Vet vad jag vill men ändå inte.

 
Dom sköna och slöa lediga dagarna är nu över. I alla fall fram till helgen. Jag ska jobba på nu i 3 dagar. Det känns ändå bra att jag inte hars så mycket jobb som jag hade förra veckan. Den veckan var ju helt fullpackad med jobb...och när jag fick en dag ledigt så grejade jag i 180 km istället för att ta det lugnt. 
 
Nu känns det bättre att jag denna veckan bara har 3 dagar av jobb och att jag får en ledig helg snart igen. Idag är det ju redan lill-lördag. 
 
Jag har fått in nya pengar i natt. och under veckan räknar jag med att det blir mer. Jag har länge tänkt att jag ska fortsätta att handla saker och beställa saker. Jag har ju en sk lista som hänger på mitt kylskåp och den vill jag nog beta av så fort som möjligt. 
 
Samtidigt känner jag att nånting inom mig säger att jag borde lugna mig. Jag vill fixa saker på min lista, men det kanske just nu är mer rätt att bara låta pengar rull in. Om några veckor har jag ju semester och för att den ska bli bra så kanske jag borde lugna mig lite nu. Nånting säger mig att det är bättre att tagga ner ett tag till, men samtidigt är jag trött på att göra det. Jag har min lista...få den fixad så jag kan slänga den där jävla pappret som hänger på mitt kylskåp. Jag vill, men ändå inte. 
 
Hur det än blir och vad jag än beslutar mig för så kommer jag alltid att tänka på att göra sånt som känns mest rätt för mig. Jag får inte vara rädd för att göra fel, men om jag känner innan att något faktsikt är fel, då tänker jag inte bara blåsa på ändå. Det där felet har jag gjort tidigare och det blir surt för mig efteråt. 
 
Skitsamma! Jag har jobb nu i 3 dagar och jag tänker fokusera max på det. Jag har långa dagar, men känns bra ändå. Jag vet ju att jag blir ledig till helgen igen. 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE