Det krävs lite mer än jag trodde.

Jag kanske har trott för mycket på mig själv. Jag har ju sagt att jag ska sätta 10 000 steg, varje dag, hela denna sommar.
 
Jag trodde det skulle bli ganska lätt. Jag kände idag att det ändå krävs en hel del av mig för att sätta detta målet. Det är inte bara att gå ut och ta ett kort varv och sen är det fixat. Det behövs lite till. Det har jag fattat nu.
 
Jag tror ändå att jag sätter detta för jag tycker ändå att det är lätt att hålla uppe motivationen när jag jagar ett resultat hela tiden. Jag har ju heller aldrig så mycket att göra under en dag att jag inte kan fixa 10 000 steg. Men det som att det kommer att bli tuffare för mig nä jag är ledig. Det borde ju vara tvärtom, men när jag har jobbdagar så får jag ju 5000 steg när jag går till jobbet och hem från jobbet. Då är det ju "bara" 5000 steg kvar sen. Man är ju kanske tröttare efter en arbetsdag, men efter den där arbetsdagen så räcker det ju med ett kortare varv och sen har jag fixat 10 000 steg.
 
Jag tänker också att jag skulle kunna strunta i dom där 10 000 stegen under en dag, men då vill jag ju ta igen dom stegen en annan dag under en annan dag. Exempel: Går jag 5000 steg idag, då vill jag ju avverka 15 000 steg någon annan dag, under samma vecka. Jag vill ändå varje vecka nå 70 000 steg. 
 
Jag vet inte nu om jag verkligen klarar detta, hela sommaren. Det känns ju inte så svårt. Det är ju inte mycket av min tid egentligen, men jag känner ju ändå att det kräver betydligt mer av mig vad jag först trodde. Jag måste kämpa med detta också. Jag kämpar ju med så mycket annat i mitt liv. Kan det aldrig vara något annat liksom. Jag kanske snart måste erkänna att jag inte fixar mitt mål med 10 000 steg om dagen. Det borde inte vara så svårt, men det känns tufft ändå. Men det är i alla fall bra att jag har ett resultatmål att jaga varje dag. Det känns som att det blir bättre fart på mig bara för det.
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE