Monday - Snapchat đŸ‘»đŸ‘»

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



.

 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 


Vecka 40

 Ny vecka igen och nu ÄtergÄr vÀl de mesta till det normala för mig. Förra veckan var ju ganska intensiv och Àven om jag vilade mycket under helgen sÄ hade jag ju massor att göra förra veckan. Det var jobb, pengar och BokmÀssan. Det var lÀnge sen jag kÀnde mig sÄ jÀvla fucking trött som jag gjorde i helgen. Först nu kÀnner jag vÀl att jag har "fÄtt tillbaka min kropp".
 
Denna veckan har som vanligt  mycket jobb, men det kÀnns ÀndÄ helt ok med den ledigheten som jag har. Jag har inte sÄ mycket annat planerat Àn just busskörning. Jag ska försöka promenera lite mer igen. Jag kÀnner att jag behöver ta tag i det dÀr sÄ att det i alla fall blir bÀttre Àn hur det har varit under september.
 
 Nu kör vi denna veckan! Full fart mot oktober. Det Àr ju faktiskt en ny höstmÄnad redan i morgon. Tiden gÄr fort.....nÀr man har roligt.  
 
 
 
 


đŸ‘»đŸ‘»

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 
(null)
 


MĂ„r bara bra.

Nu mÄr jag bra igen. Detta blev en rolig och bra vecka. Jobbet under tre dagar kÀndes bra och BokmÀssan var kul att fÄ uppleva under de tvÄ dagar som jag var dÀr. Alla pengar har fallit pÄ plats för denna mÄnadens mÄl och nu nÀrmar jag mig  ett riktigt bra ekonomiskt lÀge som sen bara kommer att bli bÀttre och bÀttre för varje mÄnad som gÄr.  
 
Jag har roliga saker pÄ gÄng framöver och jag tycker sjÀlv att jag har en bra plan för varje enskild grej som jag vill köpa eller uppleva. Jag kan se att jag minst en gÄng i mÄnaden under ganska lÄng tid nu kan gör nÄgot som för mig Àr utöver det vanliga. Det kÀnns ju nice, plus att det Àr vÀldigt roligt att planera sÄdana saker. NÀr jag  bara tÀnker pÄ allt som jag nog kommer att kunna fixa  sÄ mÄr jag ju naturligtvis vÀldigt bra det ocksÄ.
 
Mycket  kÀnns som sagt bra igen och jag Àr bara sÄ glad att jag liksom vÀnde pÄ den dÀr lite dÄliga trenden som jag under en period tyckte att jag var inne i. Jag mÄdde inte bra och jag fick inte som jag ville med pengarna.  Ibland mÄste man bara greja och greja och inte ge sig. Man kan fÄ mÄnga saker att bli bra och bÀttre om man bara vill.  Ibland mÄr jag dÄligt, men jag kan uppenbarligen hitta bra sÀtt att hantera den sÀmre kÀnslan pÄ. Jag mÄr ju bra nu i alla fall.
 
 


En bra söndag!

Jag har haft en lugn och bra söndag.  Jag har precis kommit hem frÄn en lÄpngpromenad. Jag kÀnde att jag i alla fall fick göra 20 000 steg idag sÄ att jag fÄr en bra avslutning pÄ denna veckan.
Jag nÀrmade mig dom dÀr 70 000 stegen som jag gÀrna vill fixa varje vecka. Denna veckan fattas det lite, men med tanke pÄ allt som har varit med jobb, pengar och BokmÀssan sÄ fÄr jag vara nöjd med veckans alla steg som jag har lyckats gÄ. 
 
Nu ska jag Àta lite middag och sen ska jag fortsÀtta att greja med lite olika blogginlÀgg. Jag har tvÀttstugan ikvÀll och sen Àr denna intesiva, men ocksÄ ganska roliga vecka slut.
 
 
 


Lite tankar om BokmÀssan.

 


KÀnn En Doft Av KÀrleken · Lisa Ajax



Lite fler bilder frÄn BokmÀssan.

 
Kul att jag fick trÀffa Sandra Beijer under BokmÀssans första dag.
Jag passade ocksÄ pÄ att köpa hennes senaste bok: "mellan oss"
 
Jag fick Àven ta en bild med Martin Shibbye.
Jag köpte Àven hans bok: "Jakten pÄ Dawit"
 
 


BokmÀssan - Dag 2

Det blev ocksÄ en andra dag pÄ BokmÀssan i Göteborg.  Jag "snurrade" i nÄgot som liknade vÀrdens största Bokhandel. Jag Ät verkligen skit Àcklig mat. Jag lyssnade pÄ ett annat sk seminarium dÀr den ena författaren efter den andra marknadsförde sin senaste skrivna bok.  Kul var det ju ocksÄ att Prinsessan Madeleine var pÄ plats under Ärets bokmÀssa.
 
 
 Jag fick se Molly SandĂȘn ta emot pris som "UpphovsrĂ€ttens HjĂ€lte". HÄR kan ni lĂ€sa mer om vad det faktsikt Ă€r för nĂ„got.
 
 Jag lyssnade pÄ Linda Skugge och hennes Äsikter om Àktenskapet. 
 
 Jag lyssande pÄ Jan Guillou som pratade om sin 9:e bok i sin romanserie om 1900-talet . 
 
Denna boken köpte jag och jag fick den signerad av författaren sjÀlv. 
 
 
 
 Naturligtvis tittade jag ocksÄ pÄ det seminariet dÀr Prinsessan Madeleine pratade om sin bok "Stella och hemligheten".  
 
Jag trodde att det skulle bli svĂ„rt att fĂ„ komma in i den sal som Prinnsessan skulle vara i. Jag tĂ€nkte att det mĂ„ste ju vara massor med folk som vill se henne. Enligt programmet sĂ„ skulle hon ju bara göra ett framtrĂ€dande i 45 min och sen skulle hon vara klar. Men det var inte alls svĂ„rt att komma in och fĂ„ en hyffsat bra plats. Jag var dĂ€r vid salen 10 minuter innan det skulle börja och jag kunde bara gĂ„ rakt in och sĂ€tta mig utan att köa eller nĂ„nting. Det Ă€r en av sakerna jag gillar man med BokmĂ€ssan.  Man behöver liksom inte planera sĂ„ jĂ€kla mycket och liksom tĂ€nka pĂ„ allt innan.  Är det nĂ„got man verkligen vill se eller köpa sĂ„ ordnar det sig bara man Ă€r pĂ„ plats, inne pĂ„ sjĂ€lva mĂ€ssan. GĂ„r man tex pĂ„ en konsert dĂ„ kan det ju vara sĂ„ att man mĂ„ste vara snabb nĂ€r man köper biljetter och sen mĂ„ste man köa i timmar för att fĂ„ en bra plats osv.. PĂ„ BokmĂ€ssan kan man slĂ€ppa allt sĂ„nt tĂ€nk helt och hĂ„llet och bara vara dĂ€r och ta för sig. Det funkar Ă€ven nĂ€r man vill se sjĂ€lvaste Prinsessan Madeleine. 
 
Det paradoxala var att dom personerna som berÀttade att dom hade stÄtt utanför salen och vÀntat i typ 2 timmar, för att fÄ bÀsta platserna, dom fick snÀllt sen flytta pÄ sig 5 minuter innan Prinsessan skulle komma in pÄ scen. Platserna lÀgst fram var ju till för journalister och annat "pressfolk". Det blev ju dÄ sÄ att dom som fick flytta pÄ sig frÄn dom "bÀsta" platserna och sitÀllet hamnade dom lÄngt bak.  Det blev Àven lite tjafs  om det och först vÀgrade vissa att flytta pÄ sig, men dÄ sa en i personalen pÄ BokmÀssan till dessa personer att om ni inte flyttar pÄ er sÄ kommer jag att kalla pÄ en sÀkerhetsvakt och dÄ blir ju konsekvenserna att ni int efÄr vara kvar i salen överhuvudtaget. DÄ flyttade dom pÄ sig som enligt alla regler inte hade rÀtt att sitta dÀr dom satt.
 
Jag mÄste vÀl erkÀnna att jag tyckte det var lite roligt.  NÀr jag som inte köar eller tillhör pressen ÀndÄ fÄr en hyffsat bra plats genom att bara springa in10 min innan seminariet ska starta, samtidigt som dom som har köat i 2 timmar för att fÄ en bra plats istÀllet fÄr dom sÀmsta platserna av alla för att dom just inte fÄr sitta pÄ dom platserna som dom valde att sÀtta sig pÄ nÀr dom kom in. 
 
Under sjÀlva seminariet med Prinsessan sÄ fick ingen i salen: Fota, filma eller spela in nÄnting. DÀremot nÀr allt var fÀrdigt sÄ fick alla ta bilder och filma hur mycket som helst.  Man fick göra detta under förutsÀttning att man satt kvar pÄ sin plats. 
 
Jag tyckte att det var ett intressant seminaruim med Prinsessan. Prinsessan var vÀl pÄlÀst och Prinsessan visste vad hon pratade om.  Prinsessan Àr bra pÄ att lyssna och lÄta andra komma till tals. Prinsessan tittar alltid pÄ den personen som hon pratar med eller den personen som pratar med henne eller till alla. Jag fick ocksÄ intrycket av att Prinsessan Àr en vÀldigt lugn och avslappnad person. Det var kul att fÄ se henne pÄ nÀra hÄll, Àven om mina bilder kanske inte Àr dom bÀsta som jag har fotat. Men det var heller inte sÄ lÀtt att ta bra bilder för man fick vara ganska snabb med kameran om man skulle hinna med fota överhuvudtaget.
 
Detta var vÀl BokmÀssan, dag 2 i det stora hela.  Jag tror inte att jag kommer att Äka ner till Göteborg och BokmÀssan under dom resterande 2 dagarna. Det fÄr rÀcka med detta som jag fick uppleva i Är.  Jag Àr nöjd med det liksom. 
 


BokmÀssan - Dag 1

Jag har varit pÄ BokmÀssan idag. Jag Äkte ner till Göteborg i god tid och sen var det bara att gÄ i pÄ mÀssan sÄ fort dörrarna öppnades. Det blir lite mysigare att vara pÄ plats den första timmen nÀr det inte alls Àr sÄ mycket folk som det sen blir bara nÄgon timme senare, och under resten av dagen. 
 
VÀldigt mycket folk kom till som sagt och sÄ Àr det ju alltid pÄ BokmÀssan. Man fattar inte hur stor den Àr förrÀn man lÀgger mÀrke till alla mÀnniskor som springer runt överallt. Det Àr lite som att vara i en skog. Man ser massor med trÀd och kanske nÄgon enstaka mÀnniska, men pÄ BokmÀssan byts  alla trÀden mot mÀnniskor och sen kanske man fÄr se nÄgot enstaka trÀd istÀllet. 
 
 
Jag lÀmnade BokmÀssan ca 14:30. Jag var nöjd med alla upplevelser som blev dom som jag frÄn början hade tÀnkt mig, plus vissa spontana saker som bara hÀnder för att man just befinner sig pÄ BokmÀssan. PÄ nÄgot sÀtt kÀnner jag varje Är att det Àr bÀttre att vara dÀr Àn att sitta hemma och vara ledsen över att man inte kan Äka dit. 
 
Sandra Beijer.
 
Martin Shibbye
 
 
Jag tycker första dagen gick bra, Ă€ven om jag var VÄLDIGT trött nĂ€r jag kom hem. Jag tog tĂ„get klockan 15:00 frĂ„n Göteborg och jag var hemma hos mig klockan 16:00. Det blev sĂ€ngen direkt och jag har i princip sovit fram till nu. Jag har inte Ă€tit sĂ„ mycket idag. Det har typ bara blivit nĂ„gon fralla och en muffins. Jag fĂ„r vĂ€l försöka fĂ„ i mig nĂ„got nu och sen blir det vĂ€l lite TV innan det Ă€r dags att sova igen. Jag Ă€r nöjd med denna torsdag och mitt "BokmĂ€ssan-hĂ€ng". Detta Ă€r nĂ„got jag gillar att fĂ„ uppleva.
 
Jag har fler bilder och mer att sÀga om BokmÀssans första dag, men jag orkar naturligvis inte lÀgga ut allt just ikvÀll.  Jag uppdaterar mer imorgon och under helgen. 
 


Är inne pĂ„ BokmĂ€ssan💜💜

(null)

(null)



Uppe tidigt!

 Detta kommer och bli fett nice. Jag Ă€r uppe och skuttar tidigt för att jag vill bara komma ner till Göteborg och vara pĂ„ Svenska MĂ€ssan nĂ€r dörrarna öppnas till BokmĂ€ssan. 
 
Vad jag vet nu sĂ„ Ă€r tanken att jag ska vara pĂ„ BokmĂ€ssan idag och imorgon. Vi fĂ„r se hur jag gör pĂ„ lördag och söndag. Jag Ă€r ju i alla fall helt ledig frĂ„n jobb resten av denna veckan. 

HĂ€r kommer nĂ„gra snabba bilder och nu ska jag fixa mig och sen drar jag till Göteborg. 
 
Ni fÄr ha en trevlig dag!
 
 






I morgon börjar BokmÀssan!

 
 


Ask A Pro Anything- Britt Earland



Ledigt resten av veckan.

Har haft 3 tuffa dagar av jobb, men nu Àr det vÀrt allt slit man har lagt ner. Jag blir ju ledig resten av veckan och detta börjar ju nu. Inte fel att fÄ sÀga sÄ redan pÄ en onsdag. Lite lyxigt kÀnns det. 
 
BILDER FRÅN DAGENS ARBETE
 
 
 
 


😊🧡

(null)

(null)



estraden, Victor Leksell - Bra för dig



#jobb #pengar #bokmÀssan

 
 


Jag vill röra mig mer nu.

 Jag hade en bra sommar om jag tÀnker tillbaka pÄ hur mycket jag var ute och promenerade. 70 000 steg varje vecka i tre mÄnader. Det Àr jag nöjd med. Det som kÀndes extra bra var ju att jag  satte upp ett mÄl och sen klarade jag allt frÄn början till slutet. Det var nog ganska lÀnge sen som jag nÄdde ett mÄl till 100% som har med rörelse och trÀning att göra.  
 
 
Nu tÀnker jag att jag vill övertrÀffa det jag gjorde under sommaren. Jag vet att mitt problem Àr att jag ibland kan sÀtta upp tuffa mÄl med hur mycket jag ska röra mig. Sen gör jag samma fel som sÀkert mÄnga andra gör: Jag kör stenhÄrt en kort period och sen lÀgger jag av för att jag inte orkar mer.  Jag vill göra nÄgot nu dÀr jag kör ganska hÄrt. Jag kan ju ocksÄ sÀtta upp ett mÄl som bara handlar om att jag ska köra hÄrt under en kortare period. Det Àr ju inget  fel med det egentligen.   Att jag sen kör lite mindre det sker nog automatikst nÀr jag vÀl har kört och fixat ett mÄl som jag har satt upp. Man pallar ju inte med hur mycket som helst...hur lÀnge som helst.
 
Jag vet inte exakt vad jag ska göra, men jag vet att jag vill röra mig mer Àn vad jag gör just nu. Jag rör mig inte dÄligt  nu. Jag ligger ju runt dom dÀr 70 000 stegen varje vecka nu ocksÄ, men det vore kul om man kunde göra mer Àn sÄ. Jag ska försöka tÀnka ut nÄgot som jag tror kommer att funka bra för mig.
 
 
 


Greta Thunberg💖💚

 


Nu Àr det roligt att greja med pengarna igen.

 
 


Vecka 39

Veckans planer Àr vÀldigt enkla att komma ihÄg. Jag jobbar hur mycket som helst i 3 dagar och sen Àr det BokmÀssan som kommer att pÄgÄ i 4 dagar. 
 
Bild frÄn förra Ärets BokmÀssa.
 
Jag vet inte nu om jag kommer att besöka BokmÀssan under samtliga 4 dagar.  Jag har bara planerat att vara pÄ plats pÄ torsdag och fredag, men jag har möjlighet att hÀnga dÀr pÄ lördag och söndag ocksÄ. Orkar jag sÄ blir det kanske sÄ. Vi fÄr se.
 
 
 
 


SöndagđŸ’–â€ïž



(null)
Som vanligt kĂ€nns söndagen som en mer eller mindre tom dag. Jag gör allt lite pĂ„ halvfart och kĂ€nner mig ganska trött i kroppen efter allt jobbande igĂ„r. 

Jag har i alla fall hittills idag hunnit med att tvĂ€tta. Skönt att fĂ„ allt rent och frĂ€scht. Rena sĂ€ngklĂ€der osv.. Det blev ocksĂ„ ett besök pĂ„ min "favvorestaurang". Det blev ocksĂ„ en PW nu under eftermiddagen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Resten av denna dagen ska jag vĂ€l bara Ă€gna Ă„t att ta hand om mig sjĂ€lv. Typ: Kolla film och sitta i massagestolen. Jag precis tagit dagens andra dusch och jag tĂ€nker att jag Ă€ndĂ„ mĂ„r ganska bra just nu.  (null)

(null)








PW!

Är ute pĂ„ en PW! Jag vill nĂ„ 15 000 steg denna söndag. 

(null)

(null)



Mycket jobb idag🚌

(null)

Slut med jobb för idag och ledig imorgon. RĂ€tt skönt nĂ€r denna dagen var en riktig "lĂ„ngkörare". Jag började klockan 07:17 i morse och blev fĂ€rdig kl 18:30. 

I det stora hela sĂ„ kĂ€ndes allt bra tycker jag. Skönt att jag kĂ€nnner sĂ„ nĂ€r detta passet Ă€ndĂ„ Ă€r ett av dom tuffare passen som jag har pĂ„ mitt jobbschema. 

(null)
(null)

(null)





Mer Àn 2000 ord.

 En bild sÀger mer Àn 1000 ord. Det har man ju hört. 2 bilder sÀger vÀl dÄ mer Àn 2000 ord.
 
SÄ ni fÄr tÀnka ut era egna ord till dessa 2 bilder.  
 
 
 
 
 


đŸŽ§đŸ˜Žâ˜€ïž

(null)

(null)

(null)



Fredag (2019 09 20)

Jag slipper att jobba med busskörningen idag. RÀtt skönt faktiskt. Jag ska pÄ nÄgon slags utbildning i TrollhÀtttan istÀllet. Allt har med bussjobbet att göra sÄ jag Àr inte froi frÄn jobbet pÄ nÄt sÀtt.  Det blir 4 timmar och sen Àr jag fÀrdig  för idag.  Jag kommer att fÄ en ganska "soft" fredag. Om jag jÀmför med hur jag egentligen skulle ha jobbat idag sÄ Àr detta med utbildningen mycket bÀttre. 
 
Ha en "nice" fredag!
 
 


Jag kanske kan tagga ner min ilska lite.

 De finns mycket som man kan tycka Àr dumt i livet. MÄnga saker gör ju i alla fall mig förbannad. Det kÀnns ofta som man fÄr vÀnja sig vid sÄnt, fast det Àr ju precis det man inbte vill göra. Jag kan vara arg pÄ folk eller bara olika typer av system i vÄrt samhÀlle. Man kan vara förbannad pÄ orÀttvisor, oavsett om detta drabbar mig sjÀlv eller andra. De finns mycket som kan göra att man ilsknar till och verkliigen bara vill fÄ till en förÀndring pÄ, och det mÄste hÀnda nÄt nu!!! Vi kÀnner nog alla detta ibland. Alla kÀnner av detta mer eller mindre. 
 
SjÀlv har jag kÀnt den senaste tiden allt som man Àr arg över har tagit över min hjÀrna lite för mycket. Vissa saker kan jag bara inte slÀppa, och innerst inne sÄ vill jag heller inte slÀppa nÄt heller. Man tycker ju saker och har Äsikter om hur saker ska vara osv... SlÀpper man allt sÄ tÀnker jag att det blir detsamma som att jag accepterar sÄnt som egentligen gör mig jÀvligt förbannad. 
 
Men jag kÀnner nu ocksÄ att jag mÄste tagga ner den dÀr ilskan för den tar lÀtt över min kropp sÄ att mycket annat inte funkar. Man blir lÀtt av totalblockerad av all ilska och det  gör sÀkert att jag tex tÀnker mindre rationellt. Om man tÀnker pÄ tex sitt eget blodtryck sÄ kanske det inte Àr sÄ lÀmpligt att vara för arg.
 
 Sen Àr det ju ÀndÄ sÄ att de finns mycket man bara hatar,  men sÄ kommer det nog alltid att vara.  Jag kÀnner ÀndÄ att jag för min egen skull i alla fall mÄste fundera mycket mindre pÄ allt som kan göra mig förbannad. Sen kommer jag ÀndÄ aldrig att slÀppa allt. Jag Àr en envis jÀvel och jag accepterar inte vad som helst, hur som helst och nÀr som helst.  
 
Sen kÀnner jag ÀndÄ att nÄgonstans ocksÄ att det Àr bra att jag blir arg över saker och ting som jag inte accepterar. Jag har mÀrkt att nÀr jag sjÀlv drabbas av nÄnting jobbigt som andra har utsatt, eller utsÀtter mig för som Àr elakt, grisigt eller bara för jÀvligt, sÄ kÀnns det ÀndÄ bÀttre rent mentalt om jag blir riktigt jÀvla förbannad. Jag kommer snabbare tillbaka till en kÀnsla av att jag mÄr bra igen, Àven om jag i under en viss period har blivit utsatt som fan. Det kan gÀlla saker som hÀnder nu, eller saker som hÀnde för lÀnge sen. Om jag bara skulle hÄlla allt inom mig och aldrig ens bli arg, dÄ skulle jag vÀl bli helt tokig och gÄ sönder innombords. Jag skulle mÄ skit och jag sÀger ju alltid att det Àr viktigt att jag gör allt jag kan för att mÄ bra. Om jag efter hand kÀnner att jag mÄr bra över att bli riktigt jÀvla arg, dÄ Àr det ju vÀrt att bli det. 
 
Sen Àr det vÀl ÀndÄ bra om man ibland tÀnker pÄ vad man ska bli arg över. Man fÄr ju pÄ nÄt sÀtt vÀlja sina krig lite. SlÀppa allt kommer jag aldrig göra, men det finns ju alltid en grad av ilska som nog Àr bra att hÄlla sig under. Mycket i livet gör mig ju glad och inte alls arg pÄ nÄgot sÀtt. Det Àr nog bra om man ofta försöker tÀnka pÄ sÄnt ocksÄ. Varje minut av ilska gör ju att man tappar en minut av glÀdje.  
 


Egentligen har jag bara en dröm.

 Jag vill sÄ mycket fortfarande. Jag kÀnner att jag har massor av drömmar som jag vill förverkliga. Jag tror pÄ att jag inom en ganska snar framtid kommer att kunna fÄ ihop pengar sÄ att jag har möjlighet att fÄ uppleva och köpa allt jag nu tÀnker att jag vill ha. Det kÀnns bra, fast ibland kÀnner jag att jag liksom blockar mig sjÀlv frÄn att faktiskt fixa saker och ting. 
 
Ska jag hÄrdra det dÀr med mina drömmar sÄ har jag egentligen bara en. Jag skulle vilja fÄ ett hem som jag Àr nöjd med till 100%. Skule jag lösa det sÄ kÀnner jag att vad jag Àn förövrigt gör sÄ Àr det bara bonus. Jag vill mycket annat ocksÄ. Massor med saker vill jag ha och mycket mer vill jag uppleva i framtiden Àn allt jag redan har gjort och upplevt.  Jag kÀnner ocksÄ att jag vet precis vad jag vill. Vad Àr dÄ problemen egentligen??
 
Jag tror sjÀlv att jag just funderar för mycket pÄ dom eventuella problem som kan uppstÄ om jag gör saker som jag verkligen vill göra. NÀr det tex gÀller mitt drömhem som jag sÄ lÀnge har tÀnkt pÄ att jag vill ha sÄ hittar jag inga bra lösningar kÀnns motiverande att köra pÄ.  Rent logiskt sÄ skulle det inte ta sÄ lÄng tid för mig att spara ihop alla pengar för att kunna renovera och möblera mitt nuvarande hem som jag vill ha det. Men det krÀvs ju ÀndÄ ett ganska stort mÄtt av tÄlamod. Dessutom kan jag ju inte göra sÄ mycket annat om jag vÀljer att maxspara. Att ta steget att faktikt bestÀmma sig för att en gÄng för alla fixa detta med mitt kÀnner jag Àr svÄrt att bara bestÀmma mig för att göra. Jag vill sÄ mycket mer..och dÄ lÄser det sig för mig. LÄna pengar Àr inget alternativ som jag vill köra pÄ. DET VILL JAG BARA INTE.
 
Jag vill som sagt mycket mer Àn att bara renovera och snygga till mitt hem, men jag ser nog för mÄnga problem och dÀrför vÄgar jag sÀllan ta dom avgörande stegen.Jag Àr rÀdd för att jag ska drabbas av mycket som kommer att kÀnnas jobbigt för mig. Jag Àr rÀdd att jag ska Ängra mig. Jag kanske Àr rÀdd att jag inte kan rÀtta till dom eventuella fel som jag kan göra. Kort sagt sÄ kan jag bara sÀga att det finns mycket som liksom blockar mig frÄn att faktiskt fixa saker och ting. 
 
 
 Nu Àr ju ÀndÄ lÀget sÄ att min ekonomi Àr just nu bra. BÀttre kommer den att bli och i november kommer jag att ha det lika bra som nÀr jag hade det som bÀst. Sen blir det bÀttre och bÀttre efter att jag fÄr det sÄ som nÀr jag hade det som bÀst. Logiskt sett kommer jag att ha pengar till att fulllfölja drömmar med. Sen Àr et ju det dÀr om jag vÄgar ta steget. Jag vet ju nu att jag ofta tycker att det sista jag ska göra nÀr jag faktiskt ska fixa nÄgot alltid Àr det svÄraste.
 
Nu Àr det ju kanske sÄ att den enda egentliga drömmen jag har Àr att fÄ ett hem som verkligen vill ha det. För att fullfölja den drömmen sÄ skulle jag ju kunna sÀlja min lÀgenhet och flytta till nÄgot annat. Det Àr en lösning som skulle kunna funka, men jag tror aldrig att jag vÄgar ta det steget om jag inte kÀnner att det kommer att ske pÄ naturlig vÀg. Den naturliga vÀgen kan ju vara att man tex byter jobb eller flyttar till nÄgot större för att man vill bo ihop med nÄgon tjej man har trÀffat.
 
 De finns mÄnga fördelar med hur och var jag bor idag, som Àr svÄrt att övertrÀffa nÄgon annanstans.  Det Àr lÀtt glömma att man har det vÀldigt bra redan nu. Mycket med mitt hem Àr en dröm för mig. Köket som exempel. Jag tÀnker ocksÄ mycket pÄ att jag ska vara nöjd med de lilla jag har, istÀllet för att  tÀnka för mycket pÄ vad jag inte har fÄtt Àn. 
Jag tror stenhÄrt pÄ att allt jag vill fÄ och uppleva i framtiden gÄr att fixa inom en snar framtid. Detta Àr nÄgot som kÀnns vÀldigt bra. Jag hoppas att jag snart kommer till de dÀr punkten dÀr jag bara blir nöjd med allt ...och dÀr allt jag gör efter det bara Àr bonus i livet. 
 


Min YouTube-kanal

Vill ni följa mig pÄ YouTube sÄ heter DanneBloggen dÀr. 
 
 
 


SnapchatđŸ‘» MĂ„ndagđŸ‘» TisdagđŸ‘»

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)
(null)

(null)








Hoppas allt kÀnns bÀttre snart.

 
 
 


Tisdag (2019 09 17)

 God morgon!
 
Ledig Ă€r jag och det kĂ€nns skönt.  Nu pĂ„ morgonen ska jag tvĂ€tta. Jag har sett  nĂ„gon lapp om att man ska stĂ€nga av vattnet  b.la hos mig i nĂ„gra timmar idag.  Jag vet inte om detta pĂ„verkar mitt tvĂ€ttande, men det spelar ingen roll. Är jag bara klar med maskinerna innan kl 10:00 sĂ„ Ă€r det lugnt. För som jag har fattat det sĂ„ stĂ€ngs vattnet av hos mig mellan 10:00 och 15:00 idag.
 
Idag har jag annars tÀnkt och ringa frÄga lite om BokmÀssan som jag ska pÄ nÀsta vecka. Jag kÀnner mig lite osÀker pÄ vissa saker och det Àr ju bÀttre att frÄga en gÄng för mycket en en gÄng för lite. 
 
En promenad hoppas jag pÄ att det blir idag ocksÄ. Jag kÀnner inte för det, men jag vill ju i alla fall fortsÀtta med att röra pÄ mig ganska mycket. Jag Àr ju bra igÄng nu.  Allt kÀnns ju ocksÄ alltid bra efterÄt. 
 
Hoppas det blir en solig och fin dag idag, precis som det var igÄr.  Om inte sÄ blir det sÀkert en bra dag pÄ nÄgot sÀtt i alla fall. Livet Àr ju bara ganska gött och leva. Jag kan ju alltid njuta av skön ledighet. Vatten fÄr jag ju tillgÄng till i eftermiddag.
 
 
 


Nattblogg.

Det har blivit sent  och jag tycker det kÀnns skönt att veta att jag har en ledig dag imorgon ocksÄ. Jag har suttit hemma ikvÀll och sparat ner mÀngder av  blogginlÀgg som jag har suttit vid min dator och skapat. Ibland hittar man ett bra flow i bloggandet.
 
Jag mÄr ju kanske inte sÄ bra, men jag tÀnker försöka fokusera pÄ sÄnt som ÀndÄ Àr bra just nu. Allt annat fÄr vÀl vara som det Àr. Bra eller mindre bra, skitsamma liksom.  Fokuserar jag pÄ allt som Àr bra sÄ kanske jag vinner över kÀnslorna som Àr mindre bra. Jag kÀnner nu att jag den senaste tiden har tÀnkt för mycket pÄ sÄnt som bara fÄr mig att mÄ dÄligt eller rent av gör mig jÀvligt förbannad. Men allt de dÀr blir ju förmodligen inte bÀttre bara för att jag tÀnker mycket pÄ de. Det Àr ju vad man vÀljer att konkret göra Ät saker och ting som faktiskt kan förÀndra till det bÀttre. Och jag vill ju inget annat Àn att allt ska vara bra. Dessutom vill jag ju alltid mÄ sÄ bra som möjligt. 
 
Saker som kÀnns bra nu Àr ju att jag har saker pÄ gÄng igen. I Är har jag ju annars inte gjort sÄ jÀkla mycket annat Àn att kÀmpa med att fÄ en bra och stabil ekonomi. Det Ängrar jag ju inte för nu har ju allt ÀndÄ blivit bÀttre och bÀttre sen i maj.
 
Jag kan ocksÄ se att jag i november kommer att ha en ekonomi som Àr precis lika bra som nÀr det var som bÀst. Sen efter det som kommer ekonomin bara att bli bÀttre och bÀttre. 2020 kommer att bli ett sjukt bra Är om jag tÀnker pÄ cash.  
 
Annat som Àr bra och som ocksÄ nÀrmar sig nu Àr ju BokmÀssan. NÀr man ser hur detta marknadsförs just nu sÄ blir man sugen som fan. Jag Àr vÀl dum som gÄr pÄ reklamen, men om jag tex ser att man pÄ fredag eftermiddag kommer att kunna fÄ spela pingis med en flerfaldig vÀrlds och europamÀstare (Jörgen Persson) sÄ blir det ju svÄrt för mig att inte lÀngta efter BokmÀssan. Detta Àr ju bara en grej av allt som vÀntar om man bara Àr pÄ plats i slutet av nÀsta vecka. Kul och vÀldigt roligt blir ju sÀkert detta, Àven om jag inte vill ha för stora förvÀntningar pÄ Ärets BokmÀssa redan nu.
 
Nu ska jag sova.
 
God natt!
 
(null)
 
(null)
 


Allt Àr ganska lugnt idag.

 
Jag har haft en ganska lugn mĂ„ndag. Skönt att man Ă€r ledig bĂ„de idag och imorgon. Jag kĂ€nner mig fortfarande lite seg och mörbultad i kroppen. Jag försöker bara njuta av ledigheten och tĂ€nka pĂ„ att vara mycket i nuet. Nuet funkar alltid. Jag mĂ„r alltid bra av att leva och verka i nuet. Även om jag skulle mĂ„ lite dĂ„ligt över andra saker sĂ„ mĂ„r jag aldrig sĂ€mre av att vara i nuet. 
 
Idag har jag var ute pÄ en promenad pÄ ca 5 km. KÀnde att det fick rÀcka med hÀlften av vad jag gick igÄr. Rundan kÀndes bra att gÄ och Àven om jag Àr lite trött och mörbultad i kroppen sÄ har jag ÀndÄ en skön kÀnsla av att jag rör pÄ mig bra. 
 
 
Nu ska jag sÀtta mig och skriva pÄ blogginlÀgg som jag sen kommer att vÀlja at publicera lÀngre fram. Jag vill hÄlla bloggen vid liv, Àven under dom perioderna som jag sjÀlv kanske inte Àr jÀttetaggad pÄ att blogga. DÄ Àr det ju alltid bra att ha sparade blogginlÀgg som man bara kan publicera genom att trycka pÄ en knapp. Nu kÀnner jag mig mer sugen pÄ att skriva och dÄ vill jag utnyttja den kÀnslan fullt ut. 
 
Ha en fortsatt trevlig mÄndag!
 


Vecka 38

 Hej!
 
Skönt att man fÄr börja denna veckan med 2 helt lediga dagar. Jag har ju varit ledig under helgen ocksÄ. Det kÀnns ju bara bra. 
 
Jag har 4 dagar av jobb denna veckan. Jag  ska ocksÄ pÄ lite utbildning och jag jobbar hela lördagen, men jag fÄr vara ledig pÄ söndag. PÄ onsdag kör jag ett delat pass. PÄ torsdag fÄr jag sovmorgon. Hur ska man sÀga att denna arbetsveckan Àr? Jag har ju mycket jobb, men jag Àr ÀndÄ ganska mycket ledig.  Plus att jag ska pÄ lite utbildning.
Hmmm..
 
Annars har jag vÀl inga större planer för denna veckan. Jag lÄter den gÄ och fokuserar vÀl mest pÄ jobb. Livet kÀnns rÀtt bra nu, Àven om jag har mÄtt bÀttre. Jag hoppas att jag ocksÄ mÄr bÀttre snart, samtidigt som livet  fortsÀtter att kÀnnas bra. 
 
 
 


Ännu en söndag.

Söndag idag och som vanligt sÄ kÀnns denna dag lite tom och innehÄllslös. Min "söndagsfeeling" Àr ofta sÄ. Det som ÀndÄ kÀnns skönt idag Àr att jag ju har tvÄ lediga dagar till innan jag ska jobba pÄ med busskörningen igen. 
 
Idag blev det i alla fall en bra promenad. Jag gick ca 12 km. Varvet kÀndes tufft och segt att gÄ, men som vanligt kÀnns det ju bra nu nÀr jag har fÄtt gjort det. 
 
Nu nÀr det har blivit höst sÄ kanske jag inte gÄr lika mycket som jag gjorde under sommaren. Men jag har ÀndÄ under dessa 2 veckor i september varit i nÀreheten av sommarens resultat. Det kÀnns dÀrför helt ok med promenaderna som dom Àr nu. 
 
Idag kÀnner jag mig annars lite mer mörbultad i kroppen Àn normalt. Det sitter vÀl i sen gÄrdagen nÀr jag körde sÄ hÄrt med stÀdningen av mitt kök. Jag gjorde vÀl rörelser som jag inte riktigt Àr van vid att göra. Jag tycker ÀndÄ att det Àr ganska roligt att stÀda. Bara jag inte behöver göra det allt för ofta. 
 
Det fÄr bli mycket slappa under kvÀllen. Allt kÀnns ju ocksÄ ganska lugnt. Jag ska ju vara ledig ett tag till. Jag börjar ju inte att jobba förrÀn pÄ onsdag. Det kÀnns ju bra just nu.
 
 
 
 
 


Rent och fint kök!

 


MorgonstÀdning.

(null)



Mycket jobb - Nu Àr jag ledig

 
 


estraden - Vi tvĂ„ 💚💖

 
 


Zara Larsson 💙💚🎧

 


Allt blir nog bra.

 Oj!
 
Nu har jag jobbat mycket under en period. Sen förra fredagen har jag jobbat nÀstan varje dag. Det börjar kÀnnas i kroppen nu. Jag har jobb imorgon ocksÄ, men sen blir jag ledig 4 dagar pÄ raken. Det ska bli skönt. 
 
Jag har annars tagit det vÀldigt lugnt pÄ kvÀllarna. Det kÀnns skönt att jag ÀndÄ inte har nÄgot stresssigt liv med hur mycket som helst att göra. Stressade situtioner tycker jag att jag kan hantera bra. Jag har ocksÄ kÀnt att jag dom senaste dagarna har varit vÀldigt bra pÄ att slappna av och leva i nuet.
 
Jag har ju  kanske inte mÄtt sÄ bra den senaste tiden, men det kÀnns bÀttre nu. Det var nog inte sÄ illa med mig som jag först trodde. Jag har ju genom Ären börjat vÀnja mig vid att jag mÄr dÄligt ibland. Jag vet att jag ibland kommer att göra det och nu gör jag ingen stor grej av det. Jag vet ÀndÄ att allt blir bÀttre bara jag vÀljer att gÄ tillbaka till nuet och leva nÀra mina kÀnslor.  SÄnt funkar för mig. Skriva hÀr pÄ bloggen om hur jag mÄr och kÀnner Àr ocksÄ en bra grej som sen fÄr mig att mÄ bÀttre.
 
Allt blir nog bra. Imorgon jobbar jag ju sista dagen innan jag fÄr lite lÀngre ledighet igen. om 2 veckor börjar BokmÀssan och det ska bli jÀtteroligt. Andra saker har jag pÄ gÄng och mer saker ska jag göra. Innerst inne mÄr jag i alla fall bra av att tÀnka pÄ allt som jag har pÄ gÄng. NÀr jag sen fÄr göra allting sÄ mÄr jag ju knappast dÄligt av det.  Allt kommer ju sÀkert att kÀnnas bÀttre för mig snart igen. Det kÀnns ju ganska bra redan nu.
 
 


Sep - Okt - Nov - Dec

Dagar, veckor och mÄnader gÄr . Det mÀrks att det Àr hösten nu och innan man hinner sÀga det sÄ Àr det vÀl snart vinter ocksÄ. 
 
Jag har börjat planera lite roliga saker att göra igen. Jag har ju annars under större delen av detta Äret bara jobbat pÄ och grejat med vardagliga saker. Jag hade ju ocksÄ som mÄl att spara en hel del pengar under detta Ärets första halva. Saker uöver det vanliga har jag liksom inte gjort sÄ mycket av i Är.  SÄnt vill man ju ocksÄ göra. 
 
NÄgra mÄnader finns ju kvar pÄ detta Äret och jag vet nÄgra saker som jag lÀntar efter att fÄ göra so i alla fall för mig Àr just lite utöver det vanliga. Sen vet jag ocksÄ att det sÀkert kommer mer grejer som jag tÀnker göra, Àven om jag inte vet nÄgot om sÄnt just nu.  Vissa saker kommer man ju pÄ mer spontant, eller allt eftersom man börjar greja och göra andra roliga saker. 
 
Nu Àr det september och dÄ tycker jag att det ska bli kul att fÄ Äka till BokmÀssan i Göteborg. Jag kommer i alla fall att Äka 2 dagar av dom 4 som BokmÀssan pÄgÄr.  Det har jag bestÀmt redan nu. MÄnga kÀnda ansikten kommer man att fÄ se. Det Àr ju lite kul. Det Àr ju ocksÄ coolt att BokmÀssan i Göteborg faktiskt Àr sÄ stor som den ÀndÄ Àr. Det Àr en jÀkla apparat i 4 dagar, om man sÀger sÄ. Det kÀnns skönt att man ska vara dÀr och fÄ ta del av den. Jag skulle kÀnna mig sÄ ledsen om jag bara sitter hÀr hemma och ser alla flöden dÀrifrÄn under dessa dagar. Jag vill vara dÀr.. och det kommer jag att fÄ vara. 
 
 I oktober sÄ har jag fixat en resa till Stockholm som jag Àlskar att besöka. Jag Àr inte sÄ mycket för traditioner, men att Äka till Stockholm minst en gÄng  om Ärethar nog ÀndÄ blivit en tradition för mig. Jag minns inte vilket Är som jag senast inte gjorde ett besök i Stockholm. Jag vet  inte vad jag ska hitta pÄ nÀr jag Äker till Stockholm nu i oktober, men det löser sig ju. Jag har i alla fall bokat hotellrum och köpt en tÄgbiljett och sen Àr det ju inte svÄrt att hitta pÄ mycket roligt i Stockholm. 
 
November? 
Under denna mÄnad vet jag inte riktigt Àn vad jag ska hitta pÄ, men de finns ju mÄnga saker som jag drömmer om. Jag kommer ju att ha ganska gott om pengar dÄ. DÀrför kÀnns det ju som att jag kommer att hitta pÄ nÄnting som Àr coolt och roligt. Jag tÀnker ÀndÄ nu att jag inte ska lÄta hela november gÄ Ät till att bara greja med jobb och annat vardligt "trökgöra". NÄgot som ger mig en kick eller likande fÄr jag försöka hitta pÄ Àven i November. Man kan ju alltid ta en tur till Stockholm igen. Det gör jag gÀrna hur mycket som helst ju. 
 
 I december Àr det ju inte bara jul och nyÄr. Det Àr ju ocksÄ MusikhjÀlpen. Det Àr ju ett program som jag gillar att följa. Jag vet dÀremot inte om jag kommer att Äka till VÀsterÄs dÀr den sk buren kommer att stÄ i Är. Jag har bokat hotellrum i VÀsterÄs, men det kan mycket vÀl bli sÄ att jag avbokar det och bara följer MusikhjÀlpen pÄ TV, radio eller i appen. Det kÀnns inte viktgt att Äka till VÀsterÄs i Är. Jag var ju i Lund förra Äret nÀr buren stod dÀr under MusikhjÀlpenveckan.
 
Jag vet heller inte om jag kommer att skÀnka nÄgra pengar. Jag kommer att ha pengar och "bolla" med under MusikhjÀlpenveckan, men jag bestÀmmer mig aldrig innan exakt vad jag ska göra för MusikhjÀlpen. I grund och botten sÄ gillar jag bara att följa programmet. Vad jag sen gör sker typ spontant jag lÄter liksom min inre kÀnsla bestÀmma vad jag vÀljer att göra eller inte göra. 
 
 
 


Tisdag (2019 09 10)

Skönt att fĂ„ en dag denna tisdag. Jag har ju jobbat mycket och jag har massor av jobb kvar denna veckan. DĂ€rför Ă€r det ju alltid skönt att fĂ„ en paus frĂ„n körandet med den blĂ„ bussen. 
 
Idag bokade jag i alla fall hotellrum och fixade tĂ„gbiljetter.  Jag vill ju Ă„ka till Stockholm  innan detta Ă„ret tar slut. Det blir inte av förrĂ€n i oktober, men jag vill ju alltid vara ute i god tid med allt som behöver fixas inför en sĂ„dan tur. Det kommer att bli kul med ett bsök i Stockholm. Det brukar ju vara trevligt nĂ€r man kommer dit. 
 
Annars idag sĂ„ har jag varit ute pĂ„ en bra "POWERWALK". Jag ger mig inte Ă€ven om jag kanske inte Ă€r lika peppad och taggad pĂ„ att ta mig ut nu som jag har varit under sommaren. Men idag var det kul och kĂ€ndes bra i alla fall. 
 
(null)
Efter dagens trĂ€ningspass sĂ„ gick jag hem och duschade och sen fick det bli en middag pĂ„ "Kopparn".  Nu under kvĂ€llen pysslar jag lite nere i tvĂ€ttstugan och sen Ă€r ju snart denan dagen slut och jag fĂ„r börja tĂ€nka pĂ„ sömn och massor av jobb igen. 
 
 
 
 
(null)
 
 
 
 
(null)
(null)
 
 




Nittaku Pongcast - Augusti 2019



💖🌈

(null)

(null)



KÀnsliga samtalsÀmnen.

 Alla kÀnner sÀkert ibland att man hamnar i samtalsÀmnen med nÄgon eller nÄgra som man kÀnner sig obekvÀm i. IgÄr hamnde jag i en sÄdan situtaion dÀr jag för varje frÄga jag fick bara valde att skruva pÄ mig och jag kÀnde att det var svÄrt att ge ett rakt och Àrligt svar. Jag ville ju egentligen inte prata om det alls.
 
Jag kÀnde bara att jag Ängrade att jag först sa nÄgot som gjorde att jag hamnde i samtalsÀmnet överhuvudtaget. Jag kÀnde ju som sagt att jag  under samtalets gÄng egentligen inte ville prata om det vi hade kommit in pÄ. Jag tÀnkte ocksÄ sÀga det, men samtidigt kÀnde jag hur jag inte kunde med. Det blir ju lite dubbelmoral ocksÄ drygt om man Àr den som börjar prata om nÄgot och sen bara sÀger att man inte vill prata. DÄ skulle jag ju inte ha tagit upp det som jag tog upp frÄn början.
 
Jag kÀnde ocksÄ nÀr jag pratade att den personen  jag pratade med inte riktigt förstod hur jag kÀnde det. Jag visste heller inte vad jag skulle sÀga för att personen skulle förstÄ. KÀnslan jag fick var att om jag nog förmodan  skulle  försöka fÄ personen att förstÄ, sÄ skulle det i sin tur bara leda till att jag hamnar i en situtaion dÀr jag inte blir trodd för det jag sÀger. Jag kommer vÀl som vanligt fÄ höra att jag bara skyller ifrÄn mig osv.. Det har man ju varit med om förut och nÀr jag tÀnkte pÄ det sÄ kÀnde jag mig Ànnu mer obekvÀm i sjÀlva situationen som jag hade hamnat i just igÄr. 
 
Hur gör man för att ta sig ur det sÄnt dÀr? Bara slutar prata? Eller ska man prata pÄ ÀndÄ? NÀr det gÀller den obekvÀma situationen frÄn igÄr  sÄ kÀnner jag nu  att jag inte skulle ha sagt nÄgonting utan bara lÄtit den personen jag pratade med ha pratat pÄ om sitt, utan att jag tar upp ett liknade exempel frÄn mitt eget liv som jag sen egentligen vet att jag inte vill prata om för det Àr kanske nÄgot som har satt ett djupt sÄr i hjÀrtat pÄ mig. Det kan ju ocksÄ vara sÄ att det Àr sjÀlva personen man pratar med som man kÀnner sig obekvÀm med. Det kan vÀl vara sÄ ocksÄ att man kÀnner sig mer eller mindre bekvÀm, beroende pÄ vem man pratar med. 
 
Jag kÀnner spontant nu att jag nog inte ska sÀga sÄ mycket om jag samtidigt vet att jag kan hamna i en sitution dÀr jag stÄr och pratar om nÄgot som jag innerst inne verkligen inte vill prata om. Om sen fÄr frÄgor eller blir pressad sÄ fÄr jag vÀl bara sÀga som det Àr. TYP: JAG VILL  INTE PRATA OM DETTA. Punkt slut liksom. Jag fÄr bara passa mig dÄ sÄ att det inte Àr jag som frÄn början har tagit upp nÄgot som jag sen kommer pÄ att jag egentligen inte vill prata om. FÄr dÄ kÀnns det ju lite fel om jag Àr den som sÀger att jag inte vill prata om nÄgot som jag sjÀlv startade ett samtal om.
 
 
 


Tisdag - Förmiddag

(null)

(null)



Det kan funka ÀndÄ.

IgĂ„r fick jag ihop 10 000 steg. ÄndĂ„ var jag egentligen inte ute pĂ„ en promenad. Jag gick bara fram och tillbaka till jobbet och jag gjorde ocksĂ„ nĂ„gra Ă€renden pĂ„ stan nĂ€r jag hade rast. Jag sprang kanske lite fram och tillbaka vid olika buss och förarbyten. Detta blev sen 10 000 steg totalt pĂ„ en samma dag.
 
Skönt att jag kĂ€nde att det dĂ€r kan funka Ă€ndĂ„. IgĂ„r hade jag ju Ă€ndĂ„ en arbetsdag med 10 timmar av jobb, vilken innebĂ€r vĂ€ldigt mycket stillasittande. Jag vill fortfarande kĂ€nna att jag Ă€r igĂ„ng och rör pĂ„ mig. Även om det har blivit höst och jag nu kanske inte bryr mig lika mycket som jag gjorde under sommaren sĂ„ vill jag ju i alla fall vara i nĂ€rhten av dom dĂ€r 10 000 stegen varje dag. 
 
Senare idag fÄr det nog bli en runda. Motivationen finns fortfarande kvar.
 
(null)
 
(null)
 


Vecka 37

Ny vecka igen och jag har som vanligt ganska mycket jobb att ta tag i. Jag jobbade mycket förra veckan ocksÄ. Allt med jobbet ligger Àr pÄ max just nu och jag tar ju inte mycket ledigt, utöver den ordinarie ledigheten som jag har pÄ mitt schema. Jag kör pÄ, har med 300 pers att göra varje arbetspass och jag försöker lösa varje situtaion jag hamnar i pÄ bÀsta sÀtt.
 
Förra veckan blev jag ganska  nöjd med för jag fick mycket gjort av vardagliga saker, trots allt jobbande. Jag hĂ„ller ordning och reda i mitt hem och jag fĂ„r dom resultat jag vill ha nĂ€r det gĂ€ller min ekonomi. En del saker kanske tar lite vĂ€l lĂ„ng tid för mig och jag hinner inte alltid med pga jobbet, men jag kĂ€nner Ă€ndĂ„ att mycket gĂ„r snabbt framĂ„t och mot dom mĂ„l som jag vill uppnĂ„. 

 Annars mĂ„r jag  inte jĂ€ttebra just nu. Jag hoppas att det vĂ€nder och kĂ€nns bĂ€ttre snart. Lite synd att det ska behöva kĂ€nnas som det gör just nu. Jag har ju mĂ„tt bra lĂ€nge och jag kanske hade börjat tĂ€nka att jag inte kan mĂ„ dĂ„ligt nu nĂ€r mycket Ă€ndĂ„ Ă€r sĂ„ bra i mitt liv.
 
 Men det finns saker som har hĂ€nt mig tidigare som jag ibland börjar tĂ€nka pĂ„. Vissa hĂ€ndelser och jobbiga upplevelser gĂ„r aldrig ur mitt huvud, Ă€ven om det skulle ligga lĂ„ngt tillbaka i tiden. En del sĂ€ger att jag bara ska slĂ€ppa allt, men det Ă€r ju lĂ€tt för andra att sĂ€ga som inte har varit med om dom sakerna som ibland fĂ„r mig att mĂ„ dĂ„ligt. Jag varken kan eller vill slĂ€ppa nĂ„nting. Jag tĂ€nker aldrig ens försöka. Det kommer Ă€ndĂ„ inte fĂ„ mig att mĂ„ bĂ€ttre. 
 
 



Alexandras historia om Kissie.



Allt blir nog bra.

 
 


Hittills kĂ€nns det bra🚌

(null)
Det kĂ€nns ganska bra att jobba pĂ„ idag ocksĂ„. Jag fĂ„r hoppas att fredagen som kĂ€ndes sĂ„ jĂ€kla dĂ„lig bara just var EN dĂ„lig dag pĂ„ jobbet och inget mer Ă€n sĂ„. 

Happy Sunday💚💙
(null)



Det kÀndes bÀttre idag.

Jag har jobbat denna lördag. IgÄr  kÀndes det inte bra. Jag mÄdde dÄligt och var inte alls nöjd med hur jag hade jobbat. Idag kÀndes allt med jobbet 100 gÄnger bÀttre, men jag mÄr fortfarande ganska dÄligt. 
 
Det var i alla fall lugnt att jobba. DÄligt har jag mÄtt mÄnga gÄnger förut och det har ju varit mycket vÀrrre med den kÀnslan Àn vad jag kÀnner just nu. Jag gör liksom ingen grej av detta. Allt fÄr vara som det Àr. Jag vill ju leva nÀra mina kÀnslor. Jag vill inte streta emot dom. MÄr jag dÄligt, sÄ fÄr det vara sÄ till jag mÄr bÀttre och bra igen. 
 
Imorgon ska jag jobba igen. Hoppas att det gÄr lika smidigt dÄ som det gjorde idag.
 
 


Morning!

(null)
 
Jag Ă€r just nu pĂ„ vĂ€g till jobbet. Jag har bara en förhoppning inför denna arbetsdag. HOPPAS ATT TYP ALLT BARA KÄNNS BÄTTRE IDAG ÄN VAD DET GJORDE IGÅR. 
(null)
(null)
(null)



Rör mig nÀstan lika mycket nu.

Jag promenerar och kör pÄ med mina powerwalks nÀstan lika mycket nu som jag gjorde under sommaren. Jag har ingen direkt mÄl nu som jag hade under sommaren. Jag har bara sagt att jag ska köra pÄ. Jag gör det, men jag tror att denna veckan blir det nog inga 70 000 steg. PÄ dessa 5 dagar har jag kört ca 46 000 steg och jag kÀnner att jag kanske kan komma upp i 60 000 steg tills pÄ söndag. Det fÄr duga denna gÄngen.
 
Jag kÀnner ÀndÄ att allt jag gör med detta kÀnns bra. Jag kör pÄ sÄ gott jag kan utan att lÄsa mig vid tankar som att jag mÄste nÄ vissa steg osv... Jag bara kör pÄ sÄ mycket jag orkar nu och nÀr jag kÀnner att det blir för dÄligt, dÄ kommer jag sÀkert pÄ nÄgot sÄ att det kÀnns bÀttre igen. Det viktiga Àr bara att jag inte slutar helt att röra pÄ mig. 
 
 
 
 


Ingen bra dag!

 
 


Veronica Maggio -

 


GAMMAL - Vackrare Àn dom

 


SnapchatđŸ‘»đŸ‘» dannebloggen💛

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)




Lite tankar denna torsdag.

Jag har varit lite dÄlig pÄ att blogga under denna veckan. Jag har i Àrlighetens namn inte haft sÄ mycket att berÀtta om. Jag har ju bara jobbat som fan eller varit ledig. Imorgon och hela helgen, plus mÄndag nÀsta vecka har jag massor av jobb igen. Det finns inte sÄ mycket mer att sÀga liksom. NÀr jag vÀl blir ledig sÄ har jag kÀnt att jag vill ta det vÀldigt lugnt. Jag har fÄtt nÄgon tanke pÄ vad jag ska blogga om, men sen har jag ÀndÄ inte orkat sÀtta mig ner och skriva eller göra ett videoklipp om allt som snurrar i mitt huvud. Det Àr ocksÄ svÄrt att komma pÄ nÄgot att blogga om eller skriva om vid ett senare tillfÀlle. Under Ären som jag har haft min blogg sÄ har jag fattat att nÀr man fÄr en tanke pÄ vad man ska blogga om, dÄ ska man direkt börja skriva eller gör det dÀr videoklippet. Annars glömmer man lÀtt mer Àn hÀlften av allt de man först tÀnkt att man skulle lÀgga ut pÄ bloggen.
 
Som jag kÀnner nu sÄ vill jag uppdatera mer, men jag orkar inte riktigt. Samtidigt har jag ju den senaste tiden kÀnt att jag inte har varit nöjd nÀr jag har sett vad jag skapar pÄ min blogg, eller i andra sk sociala medier. Det Àr ju lite trÄkigt att jag kÀnner sÄ. Samtidigt försöker jag skita i det. Om jag tÀnker pÄ hur mycket min blogg har hjÀlpt mig nÀr det kommer till att mÄ bra, förstÄ och hitta mig sjÀlv sÄ gör ju det att jag inte vill sluta med detta. Jag tycker ju att detta Àr roligt ocksÄ att hÄlla pÄ med.
 
Det Àr ju ocksÄ skönt att fÄ skriva av sig om saker hÀr pÄ bloggen istÀllet för att prata med allt och alla om vad jag tÀnker pÄ hela tiden. Tack vare bloggen sÄ kÀnner jag ju aldrig nÄgot större behov av att prata av mig med nÄgon om mina bekymmer och problem. Bloggen fyller liksom den funktionen och jag mÄr ocksÄ vÀldigt bra av att bara skriva ner mycket av sÄnt jag tÀnker pÄ. Dessutom stÄr det ju var och en fritt att följa mig eller inte pÄ just mina sociala medier. Jag kan skriva och pilla med min blogg och jag behöver inte fundera pÄ om nÄgon bryr sig eller inte. Jag mÄr bra av detta i alla fall.
 
 
 
 
Jag tÀnker ibland pÄ folk som skriver till mig och sÀger att dom Àr trötta pÄ att lÀsa min blogg. Vad tÀnker dom mÀnniskorna med egentligen? Det Àr vÀl bara att skita i att kolla pÄ min blogg dÄ? Det Àr ju ÀndÄ ett aktivt val som folk sjÀlva gör. Jag tvingar ju inte nÄgon att följa mig och mitt liv. Vill man inte.... sÄ skit i det dÄ. Jag skiter ju fullstÀndigt i hur mÄnga följare jag har eller om mÀnniskor tröttnar pÄ allt som jag gör. Jag bloggar ju ÀndÄ bara för min egen skull och inte nÄgon annans.
 
 En annan sak som jag ibland inte blir klok pÄ  det Àr ju folk som tex lÀser nÄgot pÄ min blogg och sen lyfter ett stycke eller en mening ur sitt egentliga sammanhang och sen pÄstÄr att jag skulle ha skrivit eller sagt saker som jag aldrig ens har varit i nÀrheten av att ha nÄgon Äsikt om. NÀr vissa ÀndÄ pÄstÄr att jag skulle ha skrivit, gjort eller sagt nÄgot som jag vet inte stÀmmer, dÄ undrar jag om dom ens har lÀst hela mitt inlÀgg, eller sett ett helt videoklipp. Om man inte lÀser eller tex har sett ett helt videoklipp som man sen vÀljer att ha hur mycket Äsikter om som helst pÄ, dÄ blir ju den personen i mina ögon bara en tragisk figur som gör bÀst i att bara hÄlla kÀften. 
 
 


Czech Open 2019 - Top 10



SEPTEMBER

Nu Ă€r det september och för mig Ă€r det höst, Ă€ven om jag hoppas pĂ„ en hel del sommarvĂ€der i mĂ„nga dagar till. 
  (null)

(null)

(null)

(null)

NÀr jag tittar pÄ hur jag jobbar sÄ Àr det ju som vanligt ganska mycket jobb. Jag kommer att jobba pÄ sÄ som schemat ser ut. Jag kommer nog inte att söka sÄ mycket ledigt utan jag kör pÄ bara. De kommer dagar lÀngre fram i Är dÀr jag tÀnker att jag verkligen vill vara ledig och dÄ Àr jag i det lÀget sÄ nu att jag fÄr spara pÄ den ledigheten jag har, plus att jag mÄste samla pÄ mig lite mer ledighet.
  (null)

Annars har jag ju under detta Ă„ret tagit ganska mycket ledig och det har kĂ€nts bra. Men nu kĂ€nner jag att jag inte riktigt kan göra sĂ„ lĂ€ngre. Ibland mĂ„ste man ju  jobba pĂ„ ocksĂ„. Sen kan man ta ledig igen.  
 
En grej som jag lĂ€ngtar efter och som  kommer i slutet av denna mĂ„naden det Ă€r ju BokmĂ€ssan. Jag har dom senaste tvĂ„ Ă„ren besökt BokmĂ€ssan i Göteborg och det ska jag göra i Ă„r ocksĂ„. Jag har köpt ett sk seminariekort och detta ger mig möjligheten at uppleva typ allt som erbjuds under dessa 4 dagar. Jag jobbar bara 1 av dom 4 dagarna som BokmĂ€ssan hĂ„ller pĂ„. SĂ„ det kĂ€nns bra att jag inte behöver krĂ„ngla och greja för mycket i Ă„r för att kunna besöka BokmĂ€ssan. 
 
NÅGRA BILDER FRÅN ÅREN 2017 OCH 2018
 
2017
 
 
2018
 
 






Söndag - Bilder - 2019 09 01

 
(null)
(null)
(null)     
(null)
(null)
(null)

(null)
 
 
 
 
 




Lördag (2019 08 31)

Bra dag! Soligt och fint och full fart i lilla VĂ€nersborg. Mycket slappa och ta det lugnt. Kollade runt lite pĂ„ stan. Fullt med loppisar, motorcyklar och den Italienska matmarknaden pĂ„ torget fortsatte ju Ă€ven denna dag. 
 
(null)
 
SjĂ€lv var jag vĂ€l inte pĂ„ markanden och hĂ€ngde sĂ„ mycket. Det fick bli en hamburgare till lunch, pĂ„ ett annat stĂ€lle Ă€n dĂ€r matmarknaden var pĂ„ plats. 
 
Jag gick Àven min promenadrunda senare pÄ eftermiddagen och sen hade jag bara en fortsatt avspÀnd lördag. Helt ledig och bara bra.
 
(null)
 

(null)
 







Bloggen försvann!

 Min blogg har legat nere under helgen. Detta hĂ€nder varje Ă„r. NĂ„gon uppdatering ska göras och 1,2,3 sĂ„ försvinner min Danneblogg och om jag inte gör vissa saker sĂ„ ligger den nere tills allt de som behöver göras Ă€r fixat.

 Varje Ă„r nĂ€r detta hĂ€nder sĂ„ tĂ€nker jag för en sekund att jag bara ska lĂ€gga ner allt detta med Dannebloggen. Men sen tĂ€nker jag pĂ„ hur roligt jag tycker det Ă€r att blogga och dĂ„ min sida pĂ„ nĂ€tet leva vidare. 
 
Nu ligger bloggen uppe igen i alla fall. Nu kan jag forsĂ€tta i typ 11 mĂ„nader till, innan detta med uppdateringarna liksom sĂ€tter kĂ€ppar i hjulet  för mig igen. 

(null)

 
 
 






Vecka 36.

Vad ska man göra denna veckan? Jag vet att jag ska jobba ganska mycket igen. Det kĂ€nns Ă€ndĂ„ ganska bra för jag har mĂ„nga av dom passen som jag gillar att köra. Men det Ă€r lĂ„nga dagar sĂ„ man kommer att fĂ„ bita ihop och "kötta" pĂ„. 
 
Annars har jag ju som vanligt inte sĂ„ mycket planerat. Jag tar bara dagrna som dom kommer. Leva i nuet och mĂ„ bra liksom. Det funkar för mig. Vill jag ha mycket att göra sĂ„ kan jag fixa sĂ„ att jag fĂ„r det. Vill jag inte ha sĂ„ mycket att göra sĂ„ Ă€r jag inte lĂ„st i en massa mĂ„sten. Jag har lĂ€rt mig styra det dĂ€r ganska bra sjĂ€lv. Jag mĂ„r bra och jag har saker pĂ„ gĂ„ng. Jag kĂ€nner att jag  har koll pĂ„ lĂ€get, oavsett om jag har lite eller mycket att göra. Det viktigaste Ă€r Ă€ndĂ„ alltid att jag mĂ„r bra. 
 
 
 



Det gick att gÄ 70 000 steg.

 I början av sommaren sa jag till miug sjÀlv att nu ska jag fan klara av att gÄ minst 70 000 steg per vecka. Detta ska jag fixa hela sommaren och för mig Àr nu  sommaren över eftersom det har blivit september. 
 
I tre mĂ„nader nu har jag kört pĂ„. Jag fixade detta som jag hade som mĂ„l (70 000 steg per vecka, hela sommaren) och jag tĂ€nker just nu att det Ă€r vĂ€l bara att fortsĂ€tta. Har jag hittat nĂ„got som funkar för mig sĂ„ vore det vĂ€l bara dumt att lĂ€gga av med det. Skönt att det bokstavligt talat: GICK ATT GÅ.
 
Kul att jag kÀnde att detta funkar för mig. Kul att jag kunde hÄlla i detta hela sommaren. Kul att jag faktsikt ocksÄ börjar kÀnna riktigt bra resultat ocksÄ. Man ska inte underskatta promenaderna. Speciellt inte dom dÀr 10 000 stegen om dagen. 
 
 
(null)
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE