Vill så mycket annat.

Skönt med två lediga dagar nu. Nu har jag jobbat två långa dagar. Just nu känner ajg att jag hellre vill göra mycket annat än att köra buss. Jag tänker väl så för att jag har massor med saker på gång. Pengarna rullar ju också bra. Typ var tredje dag tjänar jag nya pengar. Detta har jag gjort sen jag satte mitt sk ekonomimål i slutet av maj. Det tycker jag är bra "rulle" på pengarna. Många bekymmer som jag hade tidigare har jag inga problem med längre. Pengarna som jag nu får löser så mycket och gör allt så enkelt helt plötsligt. Det känns väl också extra bra just nu för jag har ju inte haft så bra rulle av pengar på länge. Jag vill göra så mycket nu när jag verkligen kan detta. 
 
Semesterperioderna drar ju snart igång också och då börjar man ju längta tills jag själv har min semester. Jag har ju massor med saker jag vill få gjort då, men jag vill bara att det ska hända nu. Lite jobbig känsla, men ändå rätt skön. 
 
Nu ska jag vara ledig i 2 dagar och den ledigheten ska jag naturligtvis försöka njuta av så gott jag kan. Sen blir det väldigt mycket jobb igen. Nu jobbar jag mycket och jag kämpar med allt. Vad jag än gör så vill jag maxa på alla sätt jag kan.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE