Vecka 23

Ny vecka och det är skönt att man känner sig pigg och fräsch. Fredagens alla grejer gjorde mig annars att jag har känt mig ganska trött under helgen. Allt som jag gör och som  inte tillhör vanligheterna för mig suger oftast mer energi än sånt jag normalt gör. Men nu känns det som sagt bra igen.
 
BILDER FRÅN EN FANTASTISK FREDAG
 
 
Denna veckan har jag jobb i tre dagar. Lugn körnimg, men långa pass och jag jobbar måndag, tisdag och onsdag. Sen blir jag ledig resten av veckan. Ganska bra vecka ju. Räknar man med förra veckan också då jag bara hade en dag av arbete så känns det ju rätt nice att  bara jobba 4 dagar av 14 och ändå få samma lön.
 
Jag ska annars ägna veckan åt att planera och förbereda en hel del saker som jag har som mål att nå i framtiden. Vad det något jag fick bekräftat 1000 gånger om i fredags så var det just vikten av att förbereda sig mycket och tufft, då är jag rätt säker på att man ökar sina chanser som f*n att faktiskt lyckas med sånt som man vill åstakomma. Känslan av att lyckas med saker som man har kämpat för är ju bara den rätt skön. Har man dessutom kämpat hårt, mycket och länge för något så blir ju känslan av lyckas "amazing"
 
Det kommer att bli en liten mellanperiod nu på två månader där det kanske inte händer så värst mycket för min del. Det blir så för jag vill det. Jag vill inte vara i närheten av att göra samma misstag som jag gjorde för två år sedan. Det är lätt att trilla tillbaka i det där att man får en övertro på sig själv och bara köra på utan att tänka på vad man faktiskt vill göra och orkar med. Detta ska inte hända mig igen och därför vill jag liksom "chilla" ner lite nu. Detta sa jag till mig själv för två år sedan att jag skulle göra, men jag gjorde inte det då. Jag blåste istället på för mycket.  Det var fel. Nu är ju på samma "punkt" i livet igen. Nu ska jag börja göra det jag borde ha gjort för två år sen, tagga ner och istället ladda batterierna för a sen kunna göra nya galna och coola grejer i framtiden.
 
Jag vill ju komma till den del i livet där jag lever i min dröm istället för att drömma om det liv jag inte har.  
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE