Torsdag - Mest jobb☀️🚌

(null)
Ny dag och det är bokstavligt talat bara att köra på. Jag har ganska mycket jobb att ta tag i, men det var skönt att få en ordentlig sovmorgon. 

Jag känner mig pigg och fräsch och ganska taggad på att jobba idag. Detta jobbet blir ju lite vad man gör det till själv. 

Ha en trevlig dag! 

(null)

(null)Nu känner jag att jag valde rätt.

Det känns lite som jag jobbar kväll nu när man jobbar. Det börjar ju  ljusna senare och senare på dagen och det blir mörkt ganska tidigt. Jag går till jobbet när det är mörkt och går hem när det är mörkt. 
 
Idag körde jag ett delat pass. Jag hade ju först tänkt att söka det schemat som bara har delade pass, men jag känner nu att jag är glad att jag ine gjorde det. Det funkar att köra ibland, men idag kände jag ändå att i längden skulle jag tröttna om jag körde på dessa tider var och varannan dag. Efter dagens arbete så känner jag att jag valde rätt schema ... och det var bra att jag inte valde schemat med dom delade pass. 
 
Nu är man igång med jobb igen. Skönt att det var ganska lugnt idag. Imorgon och på fredag får jag sovmorgon och sen på lördag får jag bita ihop lite när jag börjar tidigt och har en megalång dag. Jobbelijobb...
 
 


Skönt med 4 lediga dagar.

Hej! 
 
Nu är snart dessa 4 lediga dagar över. Det har varit skönt med ledigheten, men det tog nog 2 dagar innan jag hade återhämtat mig ordentligt efter allt jobbande. Igår och idag har det annars känts riktigt bra i kroppen.
 
Jag har ju gått bra promenadrundor under hela min ledighet. Det är ju också bra att jag varje vecka jagar ett resultat. Jga vill ju nå 70 000 steg varje vecka och när ajg tänker så då blir det att jag tar mig ut även om jag skule känna mig lite trött och sliten. Sen känns det ju bra i kroppen efter att jag har varit ute och nu när det känns så bra som det faktiskt gör, då vill jag ju heller inte sluta med mina rundor. Jag vill ju inte att den där bra känslan som jag får av promenader ska försvinna. Då kör man ju på bara för det.
 
 Annars då?
 
Nu är det ju november och vad jag vet från tidigare år så har jag alltid mer räkningar att betala just denna månaden än vad jag normalt brukar ha. Jag har det alltid så i just i november. Är det en räkning som ska betalas bara en gång per år så nog fan kommer den i november. Har jag något som ska betalas två gånger per år då är det också alltid så att en av räkningarna kommer nu i november. Så fortsätter det med många andra räkningar också.  Det konstigt att det alltid blir så. 
 
Annars så grejar jag med mina saker och jag försöker få min vardagliga saker gjorda. Problemet är väl att dom vardagliga sakerna tar ju aldrig slut. Det går liksom bara runt runt. Jag vill få vardagliga saker gjorda, men det är ju hela tiden ett ständigt återkommande jobb som jag typ alltid känner att jag ligger efter med. Det finns alltid något som jag känner att jag vill få gjort. Jag försöker i alla fall ta tag i saker med en gång, innan det blir på tok för mycket. Jag vet inte om det är rätt. Man kan ju också strunta i det mer och sen när man väl tar tag i det så gör man väldigt mycket. Det behöver ju inte vara fel det heller.  
 
Jag får kämpa på med mina saker. Jag vill väldigt mycket nu. Vissa saker vill jag som fan. Man riktigt känner hiur det brinner i kroppen. Samtidigt får jag inte glömma att jag ska må bra också. Det är viktigt att inte plocka bort livskvaliten, inte ens näran grejar och kämpar som mest. Jag vill alltid må bra. Det vill väl alla?
 
 
 
 


Jag tittar på saker.

 Det är bara skönt att vara ledig. Jag gör inte överdrivet mycket, men det känns ok. Jag tittar på saker och funderar vidare på allt som jag vet att jag vill göra framöver. Ibland känner jag också att vissa saker som jag tittar på kanske inte är något som jag egentligen vill göra. Då kan det hända att jag bara släpper det. Sånt som jag tänker nu att jag vill göra och grejar med att försöka fixa är ju inget som jag inte kan ändra mig om. Jag tänker aldrig låsa mig vid allt som jag tänker på. Typ: Det och det har jag betsämt mig för och då finns det inget som kan ändra på det. Har jag ett sånt "fyrkantigt"  tänk då kommer det med stora säkerhet inte bli så lätt att förverkliga alla dom drömmar som jag har. Allt som man tänker är rätt idag är kanske inte det imorgon. Imorgon kanske jag kommer på något som känns roligare och bättre, då måste jag ju kunna ändra mig och köra på det sättet istället. Det känns ganska självklart för mig och jag är glad att jag tänker så. 
 
 Jag körde en live på Instagram förra veckan och där var det några som frågade mig om hur det blir med den Sverigeresa som jag har tänkt att göra. Detta är ju en av alla saker som jag länge har funderat på hur jag rent praktiskt ska genomföra den. Jag har inte tidigare riktigt kommit på hur jag ska genomföra en sån resa så att det känns bra och roligt att göra. Men nu börjar jag ändå känna att detta är något som jag vill som fan... och när den känslan infinner sig på mig då brukar jag ta mig snabbare mot det mål som jag vill uppnå. Är jag bara peppad och taggad så brukar jag inte en lösning som jag funkar och som jag mår bra av.  
 
Sen gäller det ju också att faktiskt ge sig iväg. Att liksom ge sig ut och ta sig till alla platser man vill besöka. Det kanske är det svåraste. Att bara bestämma sig. Säga till sig själv att nu drar jag ..och sen också göra det. Så är det väl med många saker för mig. Det sista känns alltid som det svåraste att få fixat. På något sätt är det alltid lättare att strunta i det och bara vara. Vad jag än vill åstakomma så känner jag ju ofta att det krävs så mycket av mig. Därför kan det ofta  kännas extra svårt att ens börja ta tag i nånting, oavsett var det är. 
 
Även om allt inte just nu är perfekt så känner jag mig ganska nöjd med mycket. Jag mår bra och jag rör mig bra. Jag har under en ganska lång period kämpat och kört på min grej vilket har varit att få loss pengar så att jag kan fixa allt som jag tänker att jag vill göra och köpa. Jag har den senaste tiden stått inför många olika val där jag lätt hade kunnat ta ett "fel" beslut och sen hade jag inte befunnit mig i ett lika bra ekonomiskt läge som jag gör nu.
 
Allt ordnar sig nog även om jag kan känna att mycket tar så lång tid innan nånting är i ett läge så att jag kan fixa det.  Jag kanske inte kommer att kunna klara att fixa allt jag drömmer om, men jag vil i alla fall försöka. Orsaken till att jag misslyckas kanske bara kommer att bero på att jag inser att jag inte kommer att må bra. Om jag tror att jag  kommer att må skit av att förverkliga en dröm på ett visst sätt, då vill jag inte genomföra det. Det enda vi alla vill är väl att må bra? Ingenting är väl viktigt och man inte mår bra?
 
 


7 km

Jag startade denna dagen med en ganska bra promenad på 7 km. Jag tänkte först gå 12 km, men jag ska inte överdriva. 7 km räcker gått och nu känns det ju bra i kroppen. 
 
 
 Vecka 46

Ny vecka. Mer möjligheter att ta vara på och fler problem att försöka lösa. Det känns skönt att börja denna veckan med 2 helt lediga dagar. Jag har sen jobb i 4 dagar. Sen blir jag ledig på söndag. 
 
Idag blev det ju också offentligt vilka 3 personer som blir programledare för årets Musikhjälpen som kommer att pågå under vecka 50 i Västerås. Farah Abadi, Miriam Bryant och Daniel Hallberg kommer att vara programledare i årets MH.  
 
Som sagt: Skönt att inleda denna veckan med 2 helt lediga dagar. Hoppas att jag känner mig lite mer stabil denna veckan än vad jag gjorde under den förra. Det var lite upp och ner förra då och jag blev lite orolig att jag skulle komma in i en  depression eller nåt liknade. Det gjorde jag inte, men mitt psykiska tillstånd pendlade fram och tillbaka. Stundtals mådde jag väldigt bra.. och sen övergick allt till att bara kännas skit. Det är jobbigt när jag pendlar så fram och tillbaka, men jag tycker i alla fall att jag hanterar alla känslor på ett bra sätt. 
 
Ha det så bra!
 
 
(null)
 
 
 
 
 
 


Söndag (2019 11 10)

Som vanligt så känns en söndag lite tom. Jag har ändå fått mer gjort idag än vad jag fick igår. Idag fick jag gjort allt det där som jag sa till mig själv igår att jag ska ta imorgon.  
 
Jag hann också med en promenad idag. Först tänkte jag strunta i det, men istället för att sitta här hemma och känna mig tom och onyttig så tänket jag att jag kan ju lika gärna gå en kortare runda. Det känns ju alltid bättre efteråt.
När jag var ute så lyssnade jag på en av alla som P3 dokumentärer som finns att lyssna på.
 
 


Jag kämpar med mina saker.

Hej!

Hoppas allt är bra med er och att ni haft en trevlig helg. Med mig är det bra. Jag känner mig oftast ganska nöjd när jag varje dag vaknar till liv och inser att jag fortfarande inte har sabbat för mig. Jag har ju planer och drömmar om vad jag vill göra. Det skulle vara så lätt att bara förstöra för mig själv, men varje dag tänker jag att fortfarande finns möjligheterna kvar och jag orkar kämpa med mina saker för att i slutändan få som jag vill. Både igår och idag tänkte jag på detta. Det känns på något sätt väldigt bra. Jag sabbar inte för mig utan jag gör bara sånt som jag tycker känns mest rätt för mig. 

Jag bara kör på min grej rakt av och jag bryr mig inte om något annat. Jag håller mig stenhårt till hur jag har planerat, för jag vet att det funkar i slutändan. 


(null)

(null)

Bra promenadrunda🍀♻️

Det blev en bra promenadrunda idag. Det blev 12 km och nu känner jag mig pigg och fräsch. Det känns bra att börja ledigheten med en ordentlig runda. Jag har ju jobbat så mycket dom senaste dagarna. 

BILDER PÅ SNAPCHAT FRÅN DAGENS RUNDA
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hade jag inte gett mig ut på denna runda så hade jag nog kände mig ganska trött och sunkig nu. Jag är så glad att detta med att "jaga" steg varje vecka funkar och får mig att faktiskt röra på mig riktigt bra😊❤️
(null)
Äntligen ledig.

Då har man jobbat färdigt för denna veckan och det känns ju bra när man har avverkat sex av dom sju senaste dagarna på jobbet. Nu börjar jag jobba på onsdag igen. Yes!!
 
Det känns lite märkligt att jobba på i mer mörker än ljus. Det är ju mörkt när jag går till jobbet och mörkt när jag går hem. Men det är ju bra att man jobbar med just busskörning för då får man i alla fall se dagens ljus, mellan mörkret. 
 
Idag kom också den första snön. Det blev ju bara blask av det och snön försvann typ direkt efter att den hade fallit. Jag gillar inte vinter och jag hoppas inte det blir så mycket snö i år heller. Detta säger jag varje år och jag ändrar mig aldrig. 
 
 
 
 
 


Det går upp och ner.

 
 
 
 
 


Försöker bara ta det lugnt.

 Onsdag (2019 11 06)
 
Jag har känt mig maximalt avspänd under hela dagen. Det kändes väldigt bra att jobb. Att jag kände mig så avspänd bidrog nog ganska mycket till att allt med jobbet kändes bra idag. 
 
Jag är ändå lite ganska trött nu när jag har kommit hem. Det snurrar ganska mycket i huvudet och känner att jag orkar inte göra så himla mycket mer ikväll. Jag försöker bara ta det lugnt så att det liksom inte blir för mycket så att kroppen säger ifrån på ett obehagligt sätt. 
 
Annars då? 
 
Jag mår ganska bra, men jag känner samtidigt att jag ligger nära dom där känslorna och tankarna som i slutändan kan få mig att må ganska dåligt och få en hel del ångest. Jag är inte där nu och jag kämpar med mig själv för att inte hamna där. Lite jobbigt är detta, men jag tror mycket på att det funkar att bara försöka ta det lugnt och leva i nuet. 
 
Jag tänker också att allt kommer att ordna sig. Försöker jag bara ta det lugn och låta allt bara ta sin tid så är jag säker på att jag kommer att kunna fullfölja mycket av sånt som jag tänker att jag vill köpa och göra. Dessa tankar om jag vill ha finns med mig som fan varje dag.  Jag är extremt säker på vad jag vill i alla fall. Det tror jag är bra. 
 
(null)
(null)

(null)
Nu vet man i alla fall.

Nu vet jag vad jag får köra på för schema nästa år. Jag fick det jag valde och det var ju ganska väntat. Det är ett schema med blandade pass, men jag jobbar inga sena kvällar och nätter. 
 
 

Tisdag (2019 11 05)

Ledig har jag varit idag och jag har fått tvättat mina kläder, kört soptunnor och handlat hem mat så jag bla har för denna veckans återstående arbete. 
 
Innan jag drog igång den här dagen så provade jag det ganska nyöppnade stället i centrum, Espresso House. Det var första gången jag var på just detta stället. Det var trevligt och mysigt. Jag kan absolut tänka mig att gå in och sätta mig här någon gång ibland. 
 
Det blev en promenad  också. Ca 8 km . Det var inte jätteroligt idag. Jag kunde inte riktigt koppla av när jag var ute. Jag tänkte för mycket på allt jag vill få gjort, men kanske inte hinner med. 
 


Jag har mina drömmar🥂🌴

(null)

(null)

(null)

(null)Vecka 45

Ny vecka och massor med jobb vet jag att jag har. Det är 'ändå sköt att jag redan nu veta att jag har en ledig helg. Det har känts tufft att jobba i helgen och skulle ju också bestämma mig för vilket "jobbschema" jag vill köra på nästa år. Denna veckan får jag säkert reda på vilket schema jag får. Jag är inte säker på att jag kommer att få det jag sökte, men jag sökte i alla fall det schemat som är på 9 veckor.  Blandade körpass utan sena kvällar och nätter. 
 
Annars är det som vanligt. Jag har inte överdrivet mycket planer. Jag ska kämpa på med mina saker. Jag ska gå mina promenader. Förra veckan fick jag precis ihop dom där 70 000 stegen som alltid är mitt mål för varje vecka.  
 
Nu kör vi! Idag har jag en lång dag av jobb.  Imorgon är jag ledig och sen jobbar jag tre dagar till innan en välbehövlig ledighet kommer på 4 dagar i rad. 
 
 


2020 blir nog bra.

 Jag känt en tid att jag inte får så mycket gjort av sånt som jag tänker mycket på att jag någon gång ska fixa. Jag kommer liksom inte igång med nåt. Jag tror nämligen att bara jag börjar med nåt som jag vill få gjort så kommer jag nog att kunna få gjort både det ena och det andra. Samtidigt tänker jag att jag inte vill påbörja nåt som jag sen inte kan slutföra,fast jag måste väl inte vara så jävla säker på allt.  
 
Jag vill kanske för mycket och då känns det ju som att det oftast är så att man inte får så mycket gjort. Jag kanske krånglar till allt för mycket. Jag vänder och vrider så sånt som egentligen är ganska enkelt att fixa blir svårt. Det känns som lite typiskt mig. 
 
Nu är det ju ändå så att jag håller lite på pengar. Jag vill ju ha ganska mycket att bolla med när Musikhjälpen drar igång. Det ju ca 5 veckor kvar. Jag vet aldrig innan hur mycket pengar jag tänker skänka, men jag vill ha en ansenlig summa pengar så att jag kan skänka mycket om jag känner för det då. 
 
Men som sagt. Jag känner att jag inte få så mycket gjort. Mycket orkar jag inte börja med och sen vill jag ju spara dom pengarna jag har. Mycket ordnar sig nog. Bara jag inte krånglar till  saker och ting. När 2020 är här så har jag nog ett år framför mig med mycket roliga saker att göra, och drömmar att förverkliga. Detta har ju varit min plan sen i maj. 
 


Yes!👍(null)

(null)Vilket schema ska jag välja?

 Hej!
 
Här kommer en video från igår.  Jag skulle ha lagt upp den redan igår, innan jag "taggade " till jobbet. Men allt bara krånglade och jag kunde inte förstå varför. Jag hann ju heller inte felsöka problemet. Jag har ju ett jobb som jag måste sköta. Jag måste ju "tuta och köra". Därför kommer denna video idag istället.

 Fan!!! Jag måste snart köpa bättre grejer så att allt bara funkar med bloggen och andra sociala medier. Jag vill ju leverera bättre på min blogg än vad jag just nu gör. Jag tycker ju trots allt att detta är roligt att "pilla" med.  
 
 
 Jobbelijobbet 💙💚

(null)

(null)

(null)
Jag jobbar på denna lördag. Det har varit ganska lugnt och det kanske inte är så konstigt med tanke på att det är "röd" dag denna lördag.  

Jag tänker annars mycket på vad jag ska söka för schema till nästa år. Jag måste bestämma mig senast måndag morgon. Jag tycker det är så svårt att exakt veta hur jag vill ha det denna gången. Vad ska jag söka? Hur vill jag jobba? Tider? Körning? Ledighet? 🤔🚌 Jag tycker det är jättesvårt denna gången. 

(null)


Ingen bra start.😖

Hej! 

Jag har massor med jobb i helgen och jag ska snart ta mig bort till jobbet och köra på. 

Jag fick en riktigt dålig start på denna dagen. Jag började med att göra en video där jag pratade lite om vad jag skulle söka för schema som jag nästa år ska jobba efter. Det är ju dags att göra detta nu. Det krångla sen när jag skulle ladda upp videon och nu hinner jag ju inte eftersom jag måste gå bort till jobbet. Fan va irriterande dettta blev. Ingen bra start på morgonen utan jag blev förbannad direkt. Hoppas jag kan vända mitt lite dåliga humör. Jag har ingen lust att vara irriterad en hel dag pga en dålig morgon😝
(null)
Nu ska jag i alla fall ta mig till jobbet. 

(null)
Hösten 2019

Nu har det blivit november och för mig är i alla fall hösten över.  Här kommer några höstbilder från i år, på alla fina färger. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
(null)
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE