Grejar lite lagom.

Idag är det fredag och det känns bra att veta att jag är ledig några dagar till innan jag ska tillbaka till jobbet och köra tufft igen. 
 
Jag var ju ledig igår också. Jag fick inte så mycket gjort. Jag var ganska trött. Jag hade ju innan gårdagen jobbat tufft med busskörning i 3 dagar. Jag tycker att det är lite svårt att sen ta tag i saker och få mycket gjort direkt efter sådana jobbdagar. Man behöver väl lite vila och den ger jag mig själv om jag känner så. 
 
Idag har det varit bättre frat på mig. Jag har grejat mycket med vardagliga saker. Man vill liksom röja undan innan helgen. 
 
Annars köper jag och beställer mycket grejer nu. Jag grejar på och förbereder massor av saker nu. Jag vill ändå greja lite lagom med allt. Jga vill inte göra det misstaget att jag nu grejar som fan och gör hur mycket som helst under en kort period för att sen känna att jag blir tvingad att tagga ner för att jag måste ha mer pengar och få bättre rulle på mina cash. Nu är det bra "rulle" och jag vill att det bara ska fortsätta så. Därför är det bra om jag grejar lagom. För lite grejande är jag trött på. För mycket grejande är fel. Lagom är faktsikt bäst just nu. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE