Onsdag (2019 06 12)

Det är skitväder idag. Mycket regn och rusk. Jag vill ju komma igång med promenader igen, men samtidigt orkar jag inte bry mig. När det är blött och grått ute så gör ju inte det att jag tycker att det känns lättare att ta tag i det där med promenaderna. Jag vill, men jag orkar. Det är synd att jag inte har hittat något bra sätt som funkar för mig när det gäller att hålla i det där med rörelse och träning. Jag kan röra på mig och träna bra i perioder, men när jag tröttnar så skiter jag lätt i allt.
 
Annars känns det skönt att vara ledig. När jag vaknade i morse så låg det ett paket utanför min dörr. Det var några burkar av mitt "favvogelê" Än så länge har jag ju håret kvar och då grejar jag med det. Man kommer väl någon dag att tappa håret och då behöver jag inte bry mig om borste och gelê, men fram till dess så grejar jag med mitt hår så mycket som det bara är möjligt.
 
Livet känns bra. Pengarna rullar in. Jag gör vad som känns mest rätt att göra och jag ser fram emot så jäkla mycket. Jag mår bra och förverkligar jag bara mina drömmar nu så kommer jag i framtiden att må ännu bättre. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE