Vecka 49

Ny vecka och jag ska jobba ganska mycket, men jag blir också ledig en hel del. Alla arbetspass jag har gillar jag att köra och det känns nu skönt att den senaste helgens arbete är över och jag nu vet att nästa gång jag ska jobba helgen så är det ett nytt schema och jag börjar då med att bara jobba en söndag. 
 
Jag ska också försöka köra på med mina promenader, men nu när det har blivit så mycket  kallare och snön har lagt sig så är jag inte så sugen längre på att gå ut kämpa med att nå 70 000 steg per vecka. Fast jag kanske kan gå några korta promenader varje dag och på så sätt nå mitt mål i slutet av veckan ändå. Jag behöver ju inte avverka typ över hälften av alla steg på 2 dagar när jag alltid har 7 dagar på mig.  Jag kan dela upp det mer liksom.
 
Annars får vi se hur denna veckan blir. Jag har mycket planer för framtida veckor. Om en vecka är det musikhjälpen och den laddar jag för redan nu. Om två veckor  får jag in mycket cash. Om 3 veckor är det julhelg. Om 4 veckor är det nyår och 2020 och fan va bra det året, och årtiondet ska bli!
Avslutningsvis vill jag ju också berätta att min Danneblogg fyller 11 år nu på onsdag.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE