⬅️2019. ➡️2020 - 2030

2019:
När jag funderar tillbaka på detta året så känner jag att det i slutändan blev ett bra år. Jag fick ju ordning på min ekonomi. Jag gjorde vad jag kände att jag måste göra för att sen få som jag vill ha det. Detta med grejandet med ekonomin är nog det starkaste minnet jag har ifrån 2019. 
 
Annars kan jag väl bara säga att jag lärde mig mycket om mig själv under 2019. Jag vet mer än någonsin vad jag vill och under detta året har jag också hållit mig till att göra mycket av sånt som jag vet att jag gillar att göra. Jag har heller inte låtit mig påverkas av de som andra ibland tycker att jag ska göra. Vissa tjatar och pressar ganska mycket, men jag bryr mig inte om jag inte vill. Det är bra för börjar jag göra saker för att andra tycker att jag ska göra det, då kommer jag nog på sikt att må ganska dåligt. I år har jag varit jättebra på att bara köra på min grej rakt av och lita på mig själv och min inre känsla. Jag säger inte nu att jag alltid har rätt. Jag har absolut gjort fel, men jag försöker ändå göra sånt som jag tycker känns mest rätt för mig. Gör jag det som jag känner är mest rätt, då behöver jag ju inte tänka efteråt att jag borde gjort så mycket annorlunda. Jag kommer inte alltid att göra det som är bäst och mest rätt, men man kan ju alltid göra sånt som känns mest bäst och mest rätt. 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
  (null)
 
2020 - 2030:
 Jag hoppas att jag får ett roligt år och jag hoppas att jag dra nytta av allt jag har lärt mig under de 10 senaste åren. Det är ju inte bara ett nytt år snart. Det kommer ju också ett nytt tiotal. Jag får ibland frågan om hur jag tror att mitt liv ser ut om 10 år. Jag tror att jag för ca 10 år sen sa att jag om inom 10 år kommer att förverkliga alla mina drömmar som jag har. Det har inte hänt och det jag inte tänkte på för 10 år sedan det var att allting kanske inte alltid går så bra. Livet går ju upp och ner. Man har framgångar, men också motgångar. för 10 år sen tänkte jag nog att jag inte kommer att drabbas av några motgångar. Ekonomin gick jävligt bra och jag  kände att jag hade bra flow.  Livet var bra, så såg inte att något kunde orsaka några problem överhuvudtaget. 
 
Nu har det gått ca 10 år och jag kan ju lätt säga att alla dom drömmar jag hade då har jag inte förverkligat nu. Man vet aldrig hur livet blir och det kanske är bra det för vissa saker mår man nog bättre av att inte veta någonting om. Det enda man egentligen kan vara säker på är nuet. Jag var övertygad för 10 år sen att något som typ alltid funkar det är att leva i nuet. Är det något jag vet något om så är det att det som känns väldigt bra det är att leva nu, inte fundera för mycket på sånt som har varit och inte oroa sig för framtiden.  Om ni frågar mig idag om hur jag tror att mitt liv ser ut om 10 år (2030) så säger jag som jag sa för ca 10 år sedan (2010) Jag hoppas att jag har förverkligat alla mina drömmar. Att fullfölja sina drömmar, det är ändå vad jag tycker att livet går ut på. Drömmen jag har  är väl egentligen att jag ska kunna sluta drömma och istället leva i min dröm. Jag vill göra detta i nuet för då vet jag att jag mår bra. Om man ska hårddra det så är väl må bra det enda man egentligen vill göra.   
 
 
Gott Nytt År!
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE