Vecka 52

Ny vecka och jag har ganska mycket jobb, men jag är ändå ledig tre dagar. Julhelgen är väldigt nära nu. Jag har inga planer direkt. Det blir nog mycket slappa och äta gott. Jag har i alla fall massor hemma. 
 
Jag kommer att vara ganska mycket ensam över jul, men det är inget som jag är ledsen för. Jag är inte så mycket för att fira jul överhuvudtaget. Jag har haft massor med julhelger i mitt liv där jag har varit helt själv och där jag har gjort saker och ting som vanligt. Jag grejar på med mina vardagliga saker och jag jobbar. Jag kanske tar en promenad. Jag tänker sällan på att det just är julhelg. Jag mår bra och har det bra. Det är det viktigaste. 
 
Jag tänker ibland på att många barn far illa på jul. Alldeles för många barn runt om i Sverige kommer att få en julafton där dom tex får se att pappa super sig full och sen slår mamma. 
Jag känner i alla fall till en person som typ varje jul dricker på tok för mycket och sen slutar julafton med att han somnar under köksbordet. Hur roligt är det att som barn behöva se sin pappa däcka på julafton. Usch...vad jag hatar sånt. 
 
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE