2020?

Nu är det bara kvällen kvar av 2019. När jag tittar tillbaka på detta året så känner jag mig ganska nöjd. Jag lyckats ju få bra snurr på ekonomin igen. Det var kul att träffa Peg på Liseberg och Bokmässan i september var mysig. Jag hade avspänd helg i Stockholm och Musikhjälpen levererade ett riktigt bra program i år. 
 
Jag är ganska förväntansfull inför 2020. Jag har inte så mycket planerat just nu, men jag vill ju  väldigt mycket med 2020 och jag har bestämt mig för att göra mer och tänka mindre. Med tanke på vad jag har för nyårlöfte också, så får man ju försöka vara driven och kreativ. 
 
Jag kommer säkert att besöka Bokmässan även nästa år. Jag har i alla fall redan köpt ett kort så att jag kan springa ut och in på mässan 2020 i 4 dagar. Det kommer ju också ett Musikhjälpen i slutet av året och jag har svårt att tro att jag inte kommer att bry mig om det. 
 
En sak som jag har på gång och som förmodligen blir av i början av året det är att jag ska träffa Alexandra Nilsson igen. Jag budade  ju hem hennes auktion som hon bidrog med i årets Musikhjälpen.  Jag har träffat Alexandra en gång förut. (hösten 2018) Det ska bli kul att få träffa henne igen. 
 
 
Hoppas ni alla får ett grymt bra 2020. Jag kommer att fortsätta med min blogg. Jag tycker fortfarande att detta med att blogga är väldigt roligt. Dannebloggen får följa med mig in i 2020-talet också. 
  (null)
(null)

 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE