Vecka 50

Ny vecka och full fart. Jag har massor med saker att göra denna veckan. I slutet av denna veckan är jag bjuden på dop. Det är min systers dotter som ska döpas i Karlstad och självklart ska jag åka dit på lite kalas.
 
Jag har massor av jobb denna veckan, men det är skönt att starta denna veckan med 2 helt lediga dagar. Jag är totalt ledig 3 dagar denna veckan. Jag jobbar tufft dom andra dagarna och på söndag börjar det nya schemat att gälla. Då ska man börja vänja sig vid detta också, men det ska nog gå bra. 
 
 
Musikhjälpen drar ju igång idag och detta gillar jag ju jättemycket. I slutet av veckan vet jag hur mycket pengar jag valde att skänka i år.  Om man tar ett snitt på alla dom tidigare åren som jag har skänkt pengar till Musikhjälpen så hamnar det ungefär på 17 500 kr per år. 
(null)
 
Annars blir det väl en del promenader också denna veckan. Förra veckan misslyckades jag faktiskt lite. Jag missade målet på 70 000 steg med ca 4000 steg. Det var så att i lördags var jag så jäkla trött efter allt jobbande som jag har kämpat med den senaste tiden. Jag orkade bara inte bry mig. Det gjorde i sin tur att det var för mycket kvar att göra med dessa steg under gårdagen. Jag gick ett varv på 12 km igår, men sen fick det liksom räcka.  Jag ska försöka vara bättre denna veckan. Jag ska göra så gott jag kan. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE