Fre, Lör, Sön. 💖🖤❤️

Jag har känt mig lite sjuk och dålig dom senaste dagarna. Jag har varit förkyld och haft ont i halsen.  Jag känner mig varken bättre eller sämre just nu. Fredag, lördag och söndag har varit några lugna dagar. Jag har lagt fokus på promenaderna jag har fixat 70 000 steg denna veckan. 
 
Fredag 
Jag hade jobb, men det var ganska lugnt eftersom barnen som går i skolan hade gått på jullov. Dessutom hade jag en dag där jag började ca 05:00 på morgonen och sen slutade jag typ kl 13:00. Så tidigt har jag varken börjat eller slutat på över ett år.  
 
Efter jobbet blev det en långpromenad på ca 12 km. Det var nog mer POWERWALK än promenad för jag gick varvet 30 min snabbare än vad jag normalt brukar göra.
 
(null)
(null)
 
(null)

 Lördag
Det blev en långpromenad igen. Ganska tidigt på morgonen gick jag ut. Jag gick samma varv som jag gjorde under fredagen och då var det mer i mitt normala tempo. 
 
Annars orkade jag inte så mycket annat under lördagen. Jag hämtade lite paket och handlade en hel del mat. Jag kände ju att jag få handla lite extra så man har över jul. Det är ju inte roligt att inte ha någon mat hemma under julhelgen. Då blir det ju ingen "god jul".
 
Söndag
Idag blev det en kortare promenad. Efter detta blev det en middag ute. Under eftermiddagen har jag vilat ganska mycket och nu sitter jag här skriver. Jag ska under kvällen skapa en rad blogginlägg som kommer att publiceras runt nyår. Jag brukar ju varje år se tillbaka på året som har varit i en rad olka blogginlägg. Dessutom försöker jag blicka framåt det kommande året. 
 
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE