Kvällens tankar (2019 12 19)

Då ska jag snart krypa ner i sängen igen. Imorgon ska jag upp kl 03:30. Jag börjar jobba så jäkla tidigt för första gången på länge så slutar jag tidigt också. Det ska bli skönt att få sluta mycket tidigare på en fredag och sen veta att man är ledig hela helgen. 
 
Idag skänkte jag lite mer pengar till Musikhjälpen. Jag köpte en cool tröja som jag tror jag kommer att gilla jättemycket. Detta var väl dom sista slantarna som jag trycker in i Musikhjälpen 2019. Ca 11 000 kr skänkte jag i år och det är inte dåligt.  Jag har i budade hem:
 
* En ljudbok 
* En snygg hoodie (tröja) 
* En upplevelse med en snäll och cool tjej.
 
Lägg därtill att jag skänkte några 50 i lappar i alla möjlga digitala bössor. 
 
Jag budade också hem en bärbar dator, men sen visade att säljaren inte ville att pengarna som datorn såldes för skulle skänkas till Musikhjälpen. Jag fick då tillbaka mina pengar och sen kontaktade jag säljaren av datorn och sa att jag inte ville köpa den längre. Jag vill ju att pengarna skulle gå til Musihjälpen. Det var ju lite därför jag köpte den. Jag tänkte att om det nu hade varit så att datorn inte hade fungerat så bra, då hade jag känt att det kanske inte spelar så stor roll när jag  pengarna ändå gick till Musikhjälpen och en bra sak.  Men det blev ju inte så. 
 
Det kändes litet konstigt att sitta under sista dagen av Musikhjälpen och under ganska lång stund veta att man bara hade skänkt några 50-lappar på hela vecka 50. Jag har laddat för Musikhjälpen i ett år. Massor av pengar har jag att bolla med, men ingen auktion har jag budat hem.  Jag höjde ju i och för sig upp Miram Braynts auktion med mer än 4000 kr, men den vann jag ju inte. Till slut satte jag ju en cool auktion i alla fall och då kände jag att jag var nöjd sen. Det blev inte bara några 50 lappar utan i slutändan blev det faktiskt 1000-lappar som går till en bar sak.
 
En annan grej som jag har tänkt på när det kommer till Musikhjälpen det är att jag varje år sen 2015 har haft mer och mer pengar att bolla med för varje år. Jag kanske inte alltid bränner alla pengar som ja har på "Musikhjälpenkontot", men för varje år har jag som sagt haft mer pengar att bolla med än dom tidigare åren.  
 
 
Ekonomin känns stabil, fartfylld och bra.
 
 När det gäller min ekonomi just nu så går det väldigt fort. Jag försöker vara i nuet, tagga ner och göra en sak i taget.  Jag vill inte göra fel nu när jag är så nära målet med att få en ekonomi som är bättre än vad den någonsin har varit tidigare. Jag vill inte blåsa på för mycket utan och tänka. Det känns bättrre att bara glida med farten. Det går ädå jävligt fort nu.   Nu kör vi!! Full fart mot ett riktigt häftigt 2020.!!! Snart lämnar vi ju också ett helt 10-tal bakom oss.  Det bara att gå in i nästa med 100% postiv energi.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE