Jag fick som jag önskade.

Julafton börjar lida mot sitt slut. Jag sitter här hemma och just nu slötittar jag lite TV. Jag fick en mysig jul och det känns skönt att jag är ledig imorgon även om de arbetsdagar jag har kvar inte känns megasköna att behöva göra.  
 
Jag har jobbat idag. Typ 3-4 timmar. Det var lugnt att köra och det är ju skönt att ha ett kort pass när man hade ett megalångt pass igår.  
 
Jag har ätit på tok för mycket mat idag. Det blir väl lätt så på jul.  Jag försökte sen bli av med lite julmat genom att gå ut på en promenad i julmörkret. Det blev en runda på 5 km. Det kändes mysigt och bra. 
 
Jag tänkte på en annan sak. För ca 10 år sen så skrev jag ett inlägg på min blogg att jag skulle vilja se Andreas Weise som julvärd i SVT på julafton. Så blev det ju inte år utan det var ju  Marianne Mörck som var julvärd.
 
Men jag tyckte i alla fall det var kul att Andreas Weise gästade idag.  Det jag tänkte när jag skrev det där inlägget för typ 10 år sen var att man skulle kunna behålla traditionen med att få se Weise som julvärd i TV-rutan varje jul. Då blir det lite som det var förr i TV:n på julafton. Weise, fast Andreas istället för hans pappa Arne. Det var ju inte riktigt så nu, men lite så ändå.  
Man kan väl säga att jag fick lite av det jag önskade mig för typ 10 år sen. 
 
Jag har haft en mysig och bra jul i min ensamhet. Jag har tittat mycket på TV, ätit mycket och tänkt på massor av saker som inte tjänar någonting till att tänka på. Ibland är det ju så. Man börjar tänka på något och sen när man har tänkt färdigt så har man ändå ingen lösning på dom eventuella problem som kanske har ägnat 10 minuter åt att fundera kring. 
 
GOD JUL!!
 
(null)
(null)
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE