Juldagen

Jag har haft en ledig dag och jag började denna juldag med att sova ut ordentligt. Sen gick jag en promenad på ca 5 km.  Närjag var ute på min runda så lyssnade jag på ett jättebra P3 MUSIKDOKUMENTÄR som handlde om Molly Sandên. 
 
 
Annars har jag grejat en del idag med städ och tvätt. Jag hade och har fortfarande massor med smutstvätt kvar att tvätta upp. Äntligen har jag också tagit tag i rengöringen av dom rör som sitter under diskbänken i köket. Det hade gått så långt nu att inte en droppe vatten rann ner i den ena diskhorn. Vad händer med vatten som liksom bara står still? Det skit äckligt ju!! Jag kände bara att jag inte hade något val. Jag fick ta tag i den där äckliga rengöringen för det blir ju ännu äckligare om jag låter bli.
 
Jag håller fortfarande på nere i tvättstugan. Jag ska också bädda rent i sängen med nya lakan. Sen blir det väl dags att sova. Jag har två ganska tuffa arbetsdagar framför mig, men sen får jag en ledig helg som jag faktiskt längtar till redan nu. Jobba känner jag inte alls för, men det är ju något jag ibland måste göra. Jag har varit lite sjuk och dålig sen i fredags, men jag börjar känna mig bättre nu i alla fall. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE