Jag blev helt slut. (2019 12 30)

Det blev en ganska tuff måndag. Jag har jobbat en ganska lång dag och jag hade bara en rast. Det kändes bra att jobba på, men när jag kom hem efter jobbet så orkade jag typ ingenting. Jag blev liggande när jag kom hem och sen har jag typ bara legat i soffan eller sängen under hela kvällen. Jag kanske skulle ha vilat mer när jag var ledig i helgen. Jag har ju jobbat tufft under jul och i mellandagarna. När jag sen blev ledig i helgen så kände jag mig lite rastlös och då blev det utgång. Det blev kanske lite för mycket efter allt jobbande idag.
 
Jag fattar inte hur folk orkar som typ är i farten och har mycket mer än vad jag har att göra om dagarna. Hur orkar folk leva ihop med en annan, ha familj och kanske hus och jobb som ska skötas, plus massor med ansvar att försörja sin familj. Jag kan ju spontant känna att något sånt skulle jag aldrig orka med. 
 
Nu blir det i alla fall skönt att få vara ledig i 3 dagar. Sen kommer det en ganska tuff arbetsperiod igen, men nu ska jag bara njuta av ledigheten och ha ett riktigt "gott nytt år".
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE