Jobbelijobb

Jag jobbar på. Detta har jag skrivit många gånger förut och så är det fortfarande. Jag har haft en bra jobbår med många fler lediga dagar än vad jag någonsin har haft som bussförare. Det har varit skönt för när man väl har haft jobb att slita med så har jag kört mest långa pass under detta året. Sen har jag fått ledig en längre period. Det har funkat bra. Jag har fått köra mycket av sånt jag vill köra och jag har ofta fått ledig när jag väl har ansökt om det. 
 
Jag kan väl också erkänna att jag under året har varit ganska mycket ledig under många av dom dagarna då jag skulle ha haft sådan körning som jag gillar mindre att köra. Ju mer erfarenhet man får i det är jobbet,  ju mer lär man sig nog hur man ska göra för att man ska få en behglig och bra arbetssitutaion. 
 
 
Vi får väl se hur nästa år blir. Jag har inga planer på att sluta eller typ göra något annat än att köra buss. Jag har eller ALDRIG haft några planer på att typ göra något annat i själva företaget än att just köra buss. Jag trivs bra med att bara köra.  Efter att arbetsdagen är slut så är det den lättaste saken i världen att bara parkera bussen, gå hem och inte bry sig om jobb förrän det är dags för en ny arbetsdag. Jag tror att detta med att köra buss passar mig ganska bra även om jag känner att jag har massor kvar att lära. Allt kommer jag ju heller aldrig att lära mig, men jag vill alltid försöka få koll på så mycket saker som möjligt. Har jag bra koll på läget då känner jag ju att jag i alla fall gör så gott jag kan... och det är då också tillräckligt bra. 
 
 Jag kommer väl att köra på även nästa år. Jag kör ju på ett schema som innehåller 9 olika veckor. Jag har rätt så mycket av sådan körning som jag gillar att " rulla" med. Jag blandar med korta och långa pass, men jag jobbar inga sena kvällar och nätter. Det är rätt skönt att slippa. Jag vet inte om jag kommer att ta lika mycket ledigt nästa år som jag har gjort under detta året, men jag hoppas att jag fortsätter att trivas med jobbet som bussförare. Det är ett bra jobb på många sätt. Jag har liksom inga planer just nu på att göra nånting annat. 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE