1:a december.

Hej!
 
Jag har jobbat tufft hela dagen. Det har blivit december och massor med saker kommer ju med den månaden. Jobba tufft ska jag ju göra som vanligt. Jag ska ju också byta schema. Det kommer ett Musikhjälpen. Julafton och nyår får man ju inte glömma heller. Lite planer har jag för allt möjligt och det känns som att det är väldigt mycket i december. Min systers dotter ska ju också döpas och jag är naturligtvis bjuden på dopet. 
 
Jag sitter ju också och försöker summera detta året. Vad har varit bra och dåligt. Vad ha jag gjort för roliga saker osv... Jag sak försöka att mest se tillbaka på allt som har varit positivt. Det mår man väl bästa av? 
 
Jag tänker också att jag nu kan börja titta tillbaka på hela detta årtiondet. Efter denna månaden så börjar det ju ett nytt och som jag tänker nu så vill jag något sätt rensa ut allt inom mig och lite börja om med livet. Ok, det funkar inte alltid med allting. Men jag tänker ändå att jag borde på ett ganska naturligt sätt kunna släppa många av sådana tankar som lätt låser sig i mitt huvud. Vissa saker kommer man inte vidare med och ibland fastnar jag i grubblerier. Ibland måste bara inse att vissa saker måste man släppa. Vissa tankar som jag lätt fastnar i är fan helt omöjliga att vinna över och sådana tankar är det ju ganska meningslöst att älta och fastna i.
 
Många tankar handlar ju om mina drömmar, men just nu kommer jag inte vidare med många av dom.  Jag kan släppa mer på alla tankar för jag kan ändå se jag i framtiden kommer att kunna förverkliga många av dom drömmar jag har.  Jag vet så jävla väl vad jag vill och vad som krävs, därför behöver jag inte tänka och grubbla mer på allt de. Min tid kommer.  
 
Nu har det som sagt blivit december och jag tycker att jag har ovanligt mycket i planerat just denna månaden. Dessutom vill jag nu göra allt jag kan föra att hela jäkla 2020 ska bli ett riktigt bra år för mig. 
 
Julpyntet är uppe, jag ligger på (bokstavligt talat) och nu kör vi!!!
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE