BÄSTA MUSIKHJÄLPEN❤️💚

Musikhjälpen är slut för i år och även om jag inte vill fortsätta kolla på Musikhjälpen just nu så längtar jag ändå till nästa år. Jag tror inte att jag någonsin kommer att tröttna på detta programmet. Hela grejen med Musikhjälpen och den apparat som är så sjukt bra på att få massor av människor att engagera sig och skänka pengar till bra saker och en bättre värld är bara så cool att följa.  Jag tycker att årets Musikhjälpen var det klart  bästa av alla dom program som jag har sett och lyssnat på.  Kvaliten på de mesta i programmet i år  hade liksom höjt sig från tidigare år. Det tycker jag i alla fall.  
 
 
När det gäller auktionerna så vet jag inte om jag tycker att dom var bättre i år. Det kanske inte var sämre, men det var mindre av sånt som jag var intresserad av att i slutändan buda hem. Sen kan det väl också vara så att jag har lärt mig ganska mycket från tidigare år. Jag har bättre koll på vad som kan vara värt att buda på och inte idag. Jag har ju fått en viss rutin och erfarenhet av tidigare år och jag vet mer vad jag vill idag än förut. Jag känner också att jag ofta ganska tidigt in i en budgivning kan räkna ut om jag kommer att kunna ta he en viss auktion eller inte. 
 
Jag skänkte ca 10 000 kr denna gången. Det är inte lika mycket som jag tidigare har skänkt, men det är mer än vad jag skänkte förra året. 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 





linn
12 December, kl. 22:53 | Blogg;

Fan vad grym du är! Så generöst av dig att skänka så mycket. Du verkar vara en väldigt fin människa <3

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE