Lite tankar denna torsdag.

Jag har varit lite dålig på att blogga under denna veckan. Jag har i ärlighetens namn inte haft så mycket att berätta om. Jag har ju bara jobbat som fan eller varit ledig. Imorgon och hela helgen, plus måndag nästa vecka har jag massor av jobb igen. Det finns inte så mycket mer att säga liksom. När jag väl blir ledig så har jag känt att jag vill ta det väldigt lugnt. Jag har fått någon tanke på vad jag ska blogga om, men sen har jag ändå inte orkat sätta mig ner och skriva eller göra ett videoklipp om allt som snurrar i mitt huvud. Det är också svårt att komma på något att blogga om eller skriva om vid ett senare tillfälle. Under åren som jag har haft min blogg så har jag fattat att när man får en tanke på vad man ska blogga om, då ska man direkt börja skriva eller gör det där videoklippet. Annars glömmer man lätt mer än hälften av allt de man först tänkt att man skulle lägga ut på bloggen.
 
Som jag känner nu så vill jag uppdatera mer, men jag orkar inte riktigt. Samtidigt har jag ju den senaste tiden känt att jag inte har varit nöjd när jag har sett vad jag skapar på min blogg, eller i andra sk sociala medier. Det är ju lite tråkigt att jag känner så. Samtidigt försöker jag skita i det. Om jag tänker på hur mycket min blogg har hjälpt mig när det kommer till att må bra, förstå och hitta mig själv så gör ju det att jag inte vill sluta med detta. Jag tycker ju att detta är roligt också att hålla på med.
 
Det är ju också skönt att få skriva av sig om saker här på bloggen istället för att prata med allt och alla om vad jag tänker på hela tiden. Tack vare bloggen så känner jag ju aldrig något större behov av att prata av mig med någon om mina bekymmer och problem. Bloggen fyller liksom den funktionen och jag mår också väldigt bra av att bara skriva ner mycket av sånt jag tänker på. Dessutom står det ju var och en fritt att följa mig eller inte på just mina sociala medier. Jag kan skriva och pilla med min blogg och jag behöver inte fundera på om någon bryr sig eller inte. Jag mår bra av detta i alla fall.
 
 
 
 
Jag tänker ibland på folk som skriver till mig och säger att dom är trötta på att läsa min blogg. Vad tänker dom människorna med egentligen? Det är väl bara att skita i att kolla på min blogg då? Det är ju ändå ett aktivt val som folk själva gör. Jag tvingar ju inte någon att följa mig och mitt liv. Vill man inte.... så skit i det då. Jag skiter ju fullständigt i hur många följare jag har eller om människor tröttnar på allt som jag gör. Jag bloggar ju ändå bara för min egen skull och inte någon annans.
 
 En annan sak som jag ibland inte blir klok på  det är ju folk som tex läser något på min blogg och sen lyfter ett stycke eller en mening ur sitt egentliga sammanhang och sen påstår att jag skulle ha skrivit eller sagt saker som jag aldrig ens har varit i närheten av att ha någon åsikt om. När vissa ändå påstår att jag skulle ha skrivit, gjort eller sagt något som jag vet inte stämmer, då undrar jag om dom ens har läst hela mitt inlägg, eller sett ett helt videoklipp. Om man inte läser eller tex har sett ett helt videoklipp som man sen väljer att ha hur mycket åsikter om som helst på, då blir ju den personen i mina ögon bara en tragisk figur som gör bäst i att bara hålla käften. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE