Egentligen har jag bara en dröm.

 Jag vill så mycket fortfarande. Jag känner att jag har massor av drömmar som jag vill förverkliga. Jag tror på att jag inom en ganska snar framtid kommer att kunna få ihop pengar så att jag har möjlighet att få uppleva och köpa allt jag nu tänker att jag vill ha. Det känns bra, fast ibland känner jag att jag liksom blockar mig själv från att faktiskt fixa saker och ting. 
 
Ska jag hårdra det där med mina drömmar så har jag egentligen bara en. Jag skulle vilja få ett hem som jag är nöjd med till 100%. Skule jag lösa det så känner jag att vad jag än förövrigt gör så är det bara bonus. Jag vill mycket annat också. Massor med saker vill jag ha och mycket mer vill jag uppleva i framtiden än allt jag redan har gjort och upplevt.  Jag känner också att jag vet precis vad jag vill. Vad är då problemen egentligen??
 
Jag tror själv att jag just funderar för mycket på dom eventuella problem som kan uppstå om jag gör saker som jag verkligen vill göra. När det tex gäller mitt drömhem som jag så länge har tänkt på att jag vill ha så hittar jag inga bra lösningar känns motiverande att köra på.  Rent logiskt så skulle det inte ta så lång tid för mig att spara ihop alla pengar för att kunna renovera och möblera mitt nuvarande hem som jag vill ha det. Men det krävs ju ändå ett ganska stort mått av tålamod. Dessutom kan jag ju inte göra så mycket annat om jag väljer att maxspara. Att ta steget att faktikt bestämma sig för att en gång för alla fixa detta med mitt känner jag är svårt att bara bestämma mig för att göra. Jag vill så mycket mer..och då låser det sig för mig. Låna pengar är inget alternativ som jag vill köra på. DET VILL JAG BARA INTE.
 
Jag vill som sagt mycket mer än att bara renovera och snygga till mitt hem, men jag ser nog för många problem och därför vågar jag sällan ta dom avgörande stegen.Jag är rädd för att jag ska drabbas av mycket som kommer att kännas jobbigt för mig. Jag är rädd att jag ska ångra mig. Jag kanske är rädd att jag inte kan rätta till dom eventuella fel som jag kan göra. Kort sagt så kan jag bara säga att det finns mycket som liksom blockar mig från att faktiskt fixa saker och ting. 
 
 
 Nu är ju ändå läget så att min ekonomi är just nu bra. Bättre kommer den att bli och i november kommer jag att ha det lika bra som när jag hade det som bäst. Sen blir det bättre och bättre efter att jag får det så som när jag hade det som bäst. Logiskt sett kommer jag att ha pengar till att fulllfölja drömmar med. Sen är et ju det där om jag vågar ta steget. Jag vet ju nu att jag ofta tycker att det sista jag ska göra när jag faktiskt ska fixa något alltid är det svåraste.
 
Nu är det ju kanske så att den enda egentliga drömmen jag har är att få ett hem som verkligen vill ha det. För att fullfölja den drömmen så skulle jag ju kunna sälja min lägenhet och flytta till något annat. Det är en lösning som skulle kunna funka, men jag tror aldrig att jag vågar ta det steget om jag inte känner att det kommer att ske på naturlig väg. Den naturliga vägen kan ju vara att man tex byter jobb eller flyttar till något större för att man vill bo ihop med någon tjej man har träffat.
 
 De finns många fördelar med hur och var jag bor idag, som är svårt att överträffa någon annanstans.  Det är lätt glömma att man har det väldigt bra redan nu. Mycket med mitt hem är en dröm för mig. Köket som exempel. Jag tänker också mycket på att jag ska vara nöjd med de lilla jag har, istället för att  tänka för mycket på vad jag inte har fått än. 
Jag tror stenhårt på att allt jag vill få och uppleva i framtiden går att fixa inom en snar framtid. Detta är något som känns väldigt bra. Jag hoppas att jag snart kommer till de där punkten där jag bara blir nöjd med allt ...och där allt jag gör efter det bara är bonus i livet. 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE