Allt är ganska lugnt idag.

 
Jag har haft en ganska lugn måndag. Skönt att man är ledig både idag och imorgon. Jag känner mig fortfarande lite seg och mörbultad i kroppen. Jag försöker bara njuta av ledigheten och tänka på att vara mycket i nuet. Nuet funkar alltid. Jag mår alltid bra av att leva och verka i nuet. Även om jag skulle må lite dåligt över andra saker så mår jag aldrig sämre av att vara i nuet. 
 
Idag har jag var ute på en promenad på ca 5 km. Kände att det fick räcka med hälften av vad jag gick igår. Rundan kändes bra att gå och även om jag är lite trött och mörbultad i kroppen så har jag ändå en skön känsla av att jag rör på mig bra. 
 
 
Nu ska jag sätta mig och skriva på blogginlägg som jag sen kommer att välja at publicera längre fram. Jag vill hålla bloggen vid liv, även under dom perioderna som jag själv kanske inte är jättetaggad på att blogga. Då är det ju alltid bra att ha sparade blogginlägg som man bara kan publicera genom att trycka på en knapp. Nu känner jag mig mer sugen på att skriva och då vill jag utnyttja den känslan fullt ut. 
 
Ha en fortsatt trevlig måndag!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE