Allt blir nog bra.

 Oj!
 
Nu har jag jobbat mycket under en period. Sen förra fredagen har jag jobbat nästan varje dag. Det börjar kännas i kroppen nu. Jag har jobb imorgon också, men sen blir jag ledig 4 dagar på raken. Det ska bli skönt. 
 
Jag har annars tagit det väldigt lugnt på kvällarna. Det känns skönt att jag ändå inte har något stresssigt liv med hur mycket som helst att göra. Stressade situtioner tycker jag att jag kan hantera bra. Jag har också känt att jag dom senaste dagarna har varit väldigt bra på att slappna av och leva i nuet.
 
Jag har ju  kanske inte mått så bra den senaste tiden, men det känns bättre nu. Det var nog inte så illa med mig som jag först trodde. Jag har ju genom åren börjat vänja mig vid att jag mår dåligt ibland. Jag vet att jag ibland kommer att göra det och nu gör jag ingen stor grej av det. Jag vet ändå att allt blir bättre bara jag väljer att gå tillbaka till nuet och leva nära mina känslor.  Sånt funkar för mig. Skriva här på bloggen om hur jag mår och känner är också en bra grej som sen får mig att må bättre.
 
Allt blir nog bra. Imorgon jobbar jag ju sista dagen innan jag får lite längre ledighet igen. om 2 veckor börjar Bokmässan och det ska bli jätteroligt. Andra saker har jag på gång och mer saker ska jag göra. Innerst inne mår jag i alla fall bra av att tänka på allt som jag har på gång. När jag sen får göra allting så mår jag ju knappast dåligt av det.  Allt kommer ju säkert att kännas bättre för mig snart igen. Det känns ju ganska bra redan nu.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE