Jag vill röra mig mer nu.

 Jag hade en bra sommar om jag tänker tillbaka på hur mycket jag var ute och promenerade. 70 000 steg varje vecka i tre månader. Det är jag nöjd med. Det som kändes extra bra var ju att jag  satte upp ett mål och sen klarade jag allt från början till slutet. Det var nog ganska länge sen som jag nådde ett mål till 100% som har med rörelse och träning att göra.  
 
 
Nu tänker jag att jag vill överträffa det jag gjorde under sommaren. Jag vet att mitt problem är att jag ibland kan sätta upp tuffa mål med hur mycket jag ska röra mig. Sen gör jag samma fel som säkert många andra gör: Jag kör stenhårt en kort period och sen lägger jag av för att jag inte orkar mer.  Jag vill göra något nu där jag kör ganska hårt. Jag kan ju också sätta upp ett mål som bara handlar om att jag ska köra hårt under en kortare period. Det är ju inget  fel med det egentligen.   Att jag sen kör lite mindre det sker nog automatikst när jag väl har kört och fixat ett mål som jag har satt upp. Man pallar ju inte med hur mycket som helst...hur länge som helst.
 
Jag vet inte exakt vad jag ska göra, men jag vet att jag vill röra mig mer än vad jag gör just nu. Jag rör mig inte dåligt  nu. Jag ligger ju runt dom där 70 000 stegen varje vecka nu också, men det vore kul om man kunde göra mer än så. Jag ska försöka tänka ut något som jag tror kommer att funka bra för mig.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE