Nattblogg.

Det har blivit sent  och jag tycker det känns skönt att veta att jag har en ledig dag imorgon också. Jag har suttit hemma ikväll och sparat ner mängder av  blogginlägg som jag har suttit vid min dator och skapat. Ibland hittar man ett bra flow i bloggandet.
 
Jag mår ju kanske inte så bra, men jag tänker försöka fokusera på sånt som ändå är bra just nu. Allt annat får väl vara som det är. Bra eller mindre bra, skitsamma liksom.  Fokuserar jag på allt som är bra så kanske jag vinner över känslorna som är mindre bra. Jag känner nu att jag den senaste tiden har tänkt för mycket på sånt som bara får mig att må dåligt eller rent av gör mig jävligt förbannad. Men allt de där blir ju förmodligen inte bättre bara för att jag tänker mycket på de. Det är ju vad man väljer att konkret göra åt saker och ting som faktiskt kan förändra till det bättre. Och jag vill ju inget annat än att allt ska vara bra. Dessutom vill jag ju alltid må så bra som möjligt. 
 
Saker som känns bra nu är ju att jag har saker på gång igen. I år har jag ju annars inte gjort så jäkla mycket annat än att kämpa med att få en bra och stabil ekonomi. Det ångrar jag ju inte för nu har ju allt ändå blivit bättre och bättre sen i maj.
 
Jag kan också se att jag i november kommer att ha en ekonomi som är precis lika bra som när det var som bäst. Sen efter det som kommer ekonomin bara att bli bättre och bättre. 2020 kommer att bli ett sjukt bra år om jag tänker på cash.  
 
Annat som är bra och som också närmar sig nu är ju Bokmässan. När man ser hur detta marknadsförs just nu så blir man sugen som fan. Jag är väl dum som går på reklamen, men om jag tex ser att man på fredag eftermiddag kommer att kunna få spela pingis med en flerfaldig världs och europamästare (Jörgen Persson) så blir det ju svårt för mig att inte längta efter Bokmässan. Detta är ju bara en grej av allt som väntar om man bara är på plats i slutet av nästa vecka. Kul och väldigt roligt blir ju säkert detta, även om jag inte vill ha för stora förväntningar på årets Bokmässa redan nu.
 
Nu ska jag sova.
 
God natt!
 
(null)
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE