Ännu en söndag.

Söndag idag och som vanligt så känns denna dag lite tom och innehållslös. Min "söndagsfeeling" är ofta så. Det som ändå känns skönt idag är att jag ju har två lediga dagar till innan jag ska jobba på med busskörningen igen. 
 
Idag blev det i alla fall en bra promenad. Jag gick ca 12 km. Varvet kändes tufft och segt att gå, men som vanligt känns det ju bra nu när jag har fått gjort det. 
 
Nu när det har blivit höst så kanske jag inte går lika mycket som jag gjorde under sommaren. Men jag har ändå under dessa 2 veckor i september varit i näreheten av sommarens resultat. Det känns därför helt ok med promenaderna som dom är nu. 
 
Idag känner jag mig annars lite mer mörbultad i kroppen än normalt. Det sitter väl i sen gårdagen när jag körde så hårt med städningen av mitt kök. Jag gjorde väl rörelser som jag inte riktigt är van vid att göra. Jag tycker ändå att det är ganska roligt att städa. Bara jag inte behöver göra det allt för ofta. 
 
Det får bli mycket slappa under kvällen. Allt känns ju också ganska lugnt. Jag ska ju vara ledig ett tag till. Jag börjar ju inte att jobba förrän på onsdag. Det känns ju bra just nu.
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE