Mår bara bra.

Nu mår jag bra igen. Detta blev en rolig och bra vecka. Jobbet under tre dagar kändes bra och Bokmässan var kul att få uppleva under de två dagar som jag var där. Alla pengar har fallit på plats för denna månadens mål och nu närmar jag mig  ett riktigt bra ekonomiskt läge som sen bara kommer att bli bättre och bättre för varje månad som går.  
 
Jag har roliga saker på gång framöver och jag tycker själv att jag har en bra plan för varje enskild grej som jag vill köpa eller uppleva. Jag kan se att jag minst en gång i månaden under ganska lång tid nu kan gör något som för mig är utöver det vanliga. Det känns ju nice, plus att det är väldigt roligt att planera sådana saker. När jag  bara tänker på allt som jag nog kommer att kunna fixa  så mår jag ju naturligtvis väldigt bra det också.
 
Mycket  känns som sagt bra igen och jag är bara så glad att jag liksom vände på den där lite dåliga trenden som jag under en period tyckte att jag var inne i. Jag mådde inte bra och jag fick inte som jag ville med pengarna.  Ibland måste man bara greja och greja och inte ge sig. Man kan få många saker att bli bra och bättre om man bara vill.  Ibland mår jag dåligt, men jag kan uppenbarligen hitta bra sätt att hantera den sämre känslan på. Jag mår ju bra nu i alla fall.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE