Vecka 37

Ny vecka igen och jag har som vanligt ganska mycket jobb att ta tag i. Jag jobbade mycket förra veckan också. Allt med jobbet ligger är på max just nu och jag tar ju inte mycket ledigt, utöver den ordinarie ledigheten som jag har på mitt schema. Jag kör på, har med 300 pers att göra varje arbetspass och jag försöker lösa varje situtaion jag hamnar i på bästa sätt.
 
Förra veckan blev jag ganska  nöjd med för jag fick mycket gjort av vardagliga saker, trots allt jobbande. Jag håller ordning och reda i mitt hem och jag får dom resultat jag vill ha när det gäller min ekonomi. En del saker kanske tar lite väl lång tid för mig och jag hinner inte alltid med pga jobbet, men jag känner ändå att mycket går snabbt framåt och mot dom mål som jag vill uppnå. 

 Annars mår jag  inte jättebra just nu. Jag hoppas att det vänder och känns bättre snart. Lite synd att det ska behöva kännas som det gör just nu. Jag har ju mått bra länge och jag kanske hade börjat tänka att jag inte kan må dåligt nu när mycket ändå är så bra i mitt liv.
 
 Men det finns saker som har hänt mig tidigare som jag ibland börjar tänka på. Vissa händelser och jobbiga upplevelser går aldrig ur mitt huvud, även om det skulle ligga långt tillbaka i tiden. En del säger att jag bara ska släppa allt, men det är ju lätt för andra att säga som inte har varit med om dom sakerna som ibland får mig att må dåligt. Jag varken kan eller vill släppa nånting. Jag tänker aldrig ens försöka. Det kommer ändå inte få mig att må bättre. 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE