Sep - Okt - Nov - Dec

Dagar, veckor och månader går . Det märks att det är hösten nu och innan man hinner säga det så är det väl snart vinter också. 
 
Jag har börjat planera lite roliga saker att göra igen. Jag har ju annars under större delen av detta året bara jobbat på och grejat med vardagliga saker. Jag hade ju också som mål att spara en hel del pengar under detta årets första halva. Saker uöver det vanliga har jag liksom inte gjort så mycket av i år.  Sånt vill man ju också göra. 
 
Några månader finns ju kvar på detta året och jag vet några saker som jag läntar efter att få göra so i alla fall för mig är just lite utöver det vanliga. Sen vet jag också att det säkert kommer mer grejer som jag tänker göra, även om jag inte vet något om sånt just nu.  Vissa saker kommer man ju på mer spontant, eller allt eftersom man börjar greja och göra andra roliga saker. 
 
Nu är det september och då tycker jag att det ska bli kul att få åka till Bokmässan i Göteborg. Jag kommer i alla fall att åka 2 dagar av dom 4 som Bokmässan pågår.  Det har jag bestämt redan nu. Många kända ansikten kommer man att få se. Det är ju lite kul. Det är ju också coolt att Bokmässan i Göteborg faktiskt är så stor som den ändå är. Det är en jäkla apparat i 4 dagar, om man säger så. Det känns skönt att man ska vara där och få ta del av den. Jag skulle känna mig så ledsen om jag bara sitter här hemma och ser alla flöden därifrån under dessa dagar. Jag vill vara där.. och det kommer jag att få vara. 
 
 I oktober så har jag fixat en resa till Stockholm som jag älskar att besöka. Jag är inte så mycket för traditioner, men att åka till Stockholm minst en gång  om årethar nog ändå blivit en tradition för mig. Jag minns inte vilket år som jag senast inte gjorde ett besök i Stockholm. Jag vet  inte vad jag ska hitta på när jag åker till Stockholm nu i oktober, men det löser sig ju. Jag har i alla fall bokat hotellrum och köpt en tågbiljett och sen är det ju inte svårt att hitta på mycket roligt i Stockholm. 
 
November? 
Under denna månad vet jag inte riktigt än vad jag ska hitta på, men de finns ju många saker som jag drömmer om. Jag kommer ju att ha ganska gott om pengar då. Därför känns det ju som att jag kommer att hitta på nånting som är coolt och roligt. Jag tänker ändå nu att jag inte ska låta hela november gå åt till att bara greja med jobb och annat vardligt "trökgöra". Något som ger mig en kick eller likande får jag försöka hitta på även i November. Man kan ju alltid ta en tur till Stockholm igen. Det gör jag gärna hur mycket som helst ju. 
 
 I december är det ju inte bara jul och nyår. Det är ju också Musikhjälpen. Det är ju ett program som jag gillar att följa. Jag vet däremot inte om jag kommer att åka till Västerås där den sk buren kommer att stå i år. Jag har bokat hotellrum i Västerås, men det kan mycket väl bli så att jag avbokar det och bara följer Musikhjälpen på TV, radio eller i appen. Det känns inte viktgt att åka till Västerås i år. Jag var ju i Lund förra året när buren stod där under Musikhjälpenveckan.
 
Jag vet heller inte om jag kommer att skänka några pengar. Jag kommer att ha pengar och "bolla" med under Musikhjälpenveckan, men jag bestämmer mig aldrig innan exakt vad jag ska göra för Musikhjälpen. I grund och botten så gillar jag bara att följa programmet. Vad jag sen gör sker typ spontant jag låter liksom min inre känsla bestämma vad jag väljer att göra eller inte göra. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE