Tisdag (2019 09 17)

 God morgon!
 
Ledig är jag och det känns skönt.  Nu på morgonen ska jag tvätta. Jag har sett  någon lapp om att man ska stänga av vattnet  b.la hos mig i några timmar idag.  Jag vet inte om detta påverkar mitt tvättande, men det spelar ingen roll. Är jag bara klar med maskinerna innan kl 10:00 så är det lugnt. För som jag har fattat det så stängs vattnet av hos mig mellan 10:00 och 15:00 idag.
 
Idag har jag annars tänkt och ringa fråga lite om Bokmässan som jag ska på nästa vecka. Jag känner mig lite osäker på vissa saker och det är ju bättre att fråga en gång för mycket en en gång för lite. 
 
En promenad hoppas jag på att det blir idag också. Jag känner inte för det, men jag vill ju i alla fall fortsätta med att röra på mig ganska mycket. Jag är ju bra igång nu.  Allt känns ju också alltid bra efteråt. 
 
Hoppas det blir en solig och fin dag idag, precis som det var igår.  Om inte så blir det säkert en bra dag på något sätt i alla fall. Livet är ju bara ganska gött och leva. Jag kan ju alltid njuta av skön ledighet. Vatten får jag ju tillgång till i eftermiddag.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE