Vecka 20

Jag har en vecka med en hel del jobb att at tag I. Jag är inne i en  ganska tuff arbetsperiod nu, fast denna veckan har jag ändå arbetsdagar som inte är så sjukt långa. Dessutom slutar jag i ganska bra tid, varje arbetspass den här veckan. 
 
Annars får det väl bli en och annan promenad. Förra veckan var nog den bästa på ett år. Jag nådde ju typ 70 000 steg på fyra dagar och allt har känts bra i kroppen under hela helgen. Jag har känt mig avspänd, lugn och inget har känts jobbigt att greja med. Vi får se hur jag gör denna veckan, men som jag tänker just nu så ska jag i alla fall promenera mycket idag och imorgon. 
 
Jag har också börjat röja lite hemma. Jag ska fortsätta med det denna veckan.  Jag tar lite taget och sen får allt ta den tid det tar. Jag tänkte förra veckan att jag skulle röja bort alla gamla grejer som jag vill bli av med. Ta allt på en gång och bli klar på en eller två dagar, men jag orkade inte göra så mycket. Men nu har jag börjat röja i alla fall och även om jag inte får mycket gjort så röjer jag bort nånting varje dag, och då blir ju i alla fall högen av allt skit man har samlat på sig mindre och mindre. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE