Digital bildningshubb och litteraturfestival.

Det hade varit kul att gå på Bokmässan i Göteborg i år. Jag har ju varit där några gånger tidigare och jag hade köpt ett seminariekort för fyra dagar för att jag skulle kunna få uppleva Bokmässan i år också. 
 
 I år kommer Bokmässan inte att kunna arrangeras i sk fysisk form. Allt har naturligvis med COVID-19 att göra. Men vad jag kan förstå av Bokmässans hemsida så kommer det inte att ställas in helt utan man ändrar det till en digital bildniongshubb (24 -25 september) och litteraturfestival (26-27 september) i samarbete med förlag, branschaktörer och medieföretag. Man kommer att kunna sitta hemma i soffan och kolla på Bokmässan Play. Där kommer man tydligen att få ta del av över 100 samtal som spelas in och livesänds från studios uppbyggda på olika platser. 
 
 
 Mitt kort som jag har köpt till Bokmässan 2020 kommer istället att gälla för Bokmässan 2021. Jag kan också välja att få pengarna tillbaka. 
 
Det var väl ganska väntat att man inte skulle kunna besöka Bokmässan i år. Jag är nöjd med att kortet jag har köpt gäller till nästa år istället. Naturligvis är det också bra att man kan välja att få pengar tillbaka om man vill ha detta. 
 
BILDER FRÅN MINA TIDIGARE BESÖK PÅ BOKMÄSSAN.
  (null)

(null)

(null)

(null)
Jan Guillou .

(null)
(null)

(null)

(null)
Molly Sandén.

(null)
Patrik Sjöberg.

(null)

(null)
Leif GW Persson.

(null)
Frida Boisen

(null)
Ingemar Stenmark.

(null)
Sandra Beijer. 
  (null)

 Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE