Får röja någon annan dag.

Skönt att man är lite ledig igen. Jag slutade tidigt idag och nu är jag ska jag inte börja jobba förrän på fredag.
 
Jag hade tänkte först att jag skulle använda min ledighet till att röja och städa upp lite. Jag har samlat på mig så mycket grejer. Massor av skit rent ut sagt. Jag har lite svårt för att slänga saker. Jag vill liksom inte vara som en "maskin" som bara totalrensar, fast innerst inne vet jag att det är mer rätt att göra.
 
Jag tänkte börja röja idag, men sen såg jag framför mig hur mycket det var att göra med detta. Det kommer att ta hela min ledighet att få bort allt och jag kommer att köra skiten ur mig. På fredag börjar jag en ganska tuff arbetsperiod och den varar några veckor. Det är nog smartare och vila lite nu när jag är helt ledig. Jag får ta det där röjandet vid ett senare tillfälle. Jag känner ändå att jag måste fixa det för jag är så trött på att se allt som bara blir liggande och skräpar. 
 
Min semester börjar i mitten på juni. Det är ju faktiskt ganska snart. Då har jag nog hur mycket tid som helst för att röja och göra andra saker. Dessutom kommer väl denna pandemi att fortsätta över sommaren och då finns det ju mycket man inte bör göra som man kanske annars hade gjort. Jag tänker i alla fall ta detta med coronaviruset på allvar så länge detta pågår och till Folkhälsomyndigheten säger något i stil med att man har fått full kontroll. 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE