Fokus på 2 saker.

Detta är en riktigt tuff vecka. Jag har jobbat mycket nu i två dagar och jag har massor med jobb kvar innan jag får en ledig helg. Jag håller fokus på jobbet under dessa 5 arbetsdagar som jag har under denna veckan. Mycket annat struntar jag i just nu.
 
 En andra sak som jag ska fokusera på till helgen är mina promenader. Jag vill ju nå över 70 000 steg tills på söndag, men jag orkar inte riktigt bry mig under dessa tuffa arbetsdagar. Jag får ta igen allt på helgen. Så är tanaken nu. Jag jobbar först och sen när jag helt har släppt alla tuffa arbetsdagar...då ligger fokuset på att nå målet med alla steg. Jag är ändå ganska taggad på att klara av stegen även denan veckan. Det känns positivt att jag tänker så, även om jag har så jäkla mycket jobb så man knappt orkar göra nånting annat denna veckan. 
 
 
 

Anonym
05 May, kl. 18:51 | Blogg;

När du säger du jobbar mycket. Hur många timmar per pass är det då?

Anonym
05 May, kl. 15:43 | Blogg;

Hej Danne! Peg Parnevik är med i senaste avsnittet av hitfabriken. Tänkte du skulle gilla! PS. Kan starkt rekommendera hit-fabriken och tv-fabriken. https://play.acast.com/s/radiofabriken/9a4f7a9a-f0ec-476f-8613-1491f70f43dc

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE