1 MAJ.

Idag är det 1 maj och det är skönt att få en extra ledig dag och en ledig helg. Jag är fortfarande inne i en ganska soft arbetsperiod, men från och med nästa fredag så ser det tufft ut för resten av månaden. Det ska jag inte tänka på mer nu. Har jag det "soft" då ska jag ju bara njuta av det och vara i nuet. 
 
Jag mår bra och massor med saker har ju känts bra den senaste tiden. Med pengar går det jättebra och det gör ju säkert att jag bara mår ännu bättre. Det är ju mindre stressande när ekonomin känns trygg och stabil. Som man vill ha det liksom. Klart att jag mår bra av det också. Att jag klarat av att investera så bra och så mycket under april månad. Det känns coolt och jag tänker inte känna mig något annat än glad och stolt över det
 
Promenaderna och mina mål med dom sätter jag hur lätt som helst och känner att det är bra fart i kroppen på mig. Idag har jag tex varit ute på en runda på ca 12 km. Det var inte jobbigt alls att gå det där varvet. Det kändes bara skönt och avspänt. Effekten av att jag rör mig bra gör ju också att jag tar tag i mer saker och jag tänker mer positivt kring att även ta tag i sådana saker som man kanske normalt sätt inte tycker är så roliga. Allt känns liksom lättare. Även vardagligt "trökgöra" kan nu kännas kul att greja med. Dessutom känns det ju skönt att jag hela tiden vill gå ut och röra på mig och jag vill inte sluta röra på mig för då vet jag att jag ganska snabbt kommer att må skit. Den vetskapen motiverar mig till att tta röra på mig  och hela tiden ha mål att sträva efter.  Detat funkar för mig och det känns så skönt i hela kroppen. 
(null)

(null)

 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE