Skönt avspänd nu.

Jag lyckas ibland med att känna mig maximalt avspänd. Jag försöker sträva efter att kunna slappna av fullständigt i alla lägen. Det är verkligen i så att jag känner att jag ofta klarar av det, men tänker jag på det, då hittar jag ofta en känsla av maximal avspändhet.  
 
Igår och idag har jag känts bra i kroppen. Just nu är det ändå mycket som är bra i mitt liv och det gör väl att man lättare kan slappna av. Ekonomin är jag nöjd med och detta gör mig mindre stessad.  Känner jag mig inte stressad så är det ju lättare att också slappna av och hålla sig lugn. Jag rör mig ju också bra nu. Alla dessa promenader och jagande av steg varje vecka gör ju att min kropp mår bra och även om jag nu inte kan förklara varför så tror jag stenhårt på att rör man sig bra eller typ tränar fysiskt, så blir det mycket lättare att må bra rent psykist och detta gör sin tur att det blir lättare att slappna av.
 
För min del gäller det väl också att lägga fokus på rätt saker. Mycket finns det ju som man kan tycka är dumt. Mycket gör mig både arg och ledsen, men man kanske inte ska lägga ner så mycket tid på att tänka på allt som man tycker är fel här i världen. De finns ju så mycket, så vare sig man vill eller inte så får man någonstans vänja sig vid att allt är som det är, oavset om an tycker att det är helt fel. Det viktiga för min del är ju ändå alltid att jag mår bra och jag tror nog att det är bättre att lägga min fokus, mina tankar och min energi på saker som just får mig att må bra. Jag har också börjat släppa kontrollen och istället gå mer på känsla. Då blir det också lättare att leva i nuet, vilket i sin sin tur gör det lättare att slappna av. 
 
Kombinationen av allt detta som jag tycker är så bra i mitt liv har säkert varit avgörnade för att jag just i detta nu känner mig mer avslappnad än någonsin. Jag trodde inte att jag kunde hitta en bättre nivå än den jag en gång kände, men jag är glad för att jag hela tiden hittar sätt att hitta maximal avslappning på. Jag vet idag att kan jag bara vara maximalt avspänd så mycket som möjligt, så kommer känslan av att jag mår bra automatiskt. 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE