Vecka 22

Ny vecka igen och det är bara att greja och jobba på. Jag har inte lika mycke jobb som jag hade förra veckan. Det känns ganska "soft", men det är ändå upp tidigt på morgonen som gäller. 
 
Under en ganska lång period nu så blir det skönt att kunna säga till sig själv att jag inte har så mycket jobb. Jag är ganska mycket ledig och när jag har jobb så har jag sett att jag framöver har många av dom passen som jag gillar att jobba på med. Egentligen så behöver man ju inte jobba tufft. Det viktigaste är ju att man tjänar pengar och kan leva på det. Det känns rätt skönt att jag har hittat sätt att kunna tjäna pengar på, utan att jag egentligen behöver jobba så hårt för det. Jag jobbar hårt också, men min innerst känsla är att mycket av allt jag gör är ganska enkelt och "soft" att greja med. 
 
Denna veckan kan jag nog promenera mer regelbundet och få ihop alla steg som jag jagar, utan att behöva köra skiten ur mig till helgen. Denna veckan slutar jag ju ganska tidigt under alla arbetsdagar och dessutom är jag ju helt ledig på onsdag och hela helgen. Alla dessa steg som jag jagar kommer jag att klara hur lätt som helst. Det känns skönt att känna så redan nu. 
 
Annars får vi se vad jag hittar på. Jag får ju in nya pengar denna veckan. Jag väntar på lite coola kläder och andra grejer som jag har beställt. Jag har ju också ett nyårslöfte som går ut på att jag minst en gång i månaden ska göra något som jag inte brukar göra. Det känner jag inte att jag riktigt har gjort under denna månaden. Jag har ju denna veckan på mig, men jag vet inte vad jag ska hitta på för att jag sen ska kunna säga att jag fortfarande håller mitt nyårslöfte. 
 
 
Sen tänker jag också att det finns ju mycket som jag hade tänkt att göra, men så är det ju detta med coronaviruset som gör att man blir begränsad. I slutet av förra året hade man ju inte en tanke på detta. Därför ska jag nog inte känna mig ledsen om jag misslyckas med mitt nyårslöfte. Det är ju inte viktigt om jag samtidigt skulle utsätta mig för större risk att bli sjuk i COVID-19. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
  (null)

(null)
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE