Försöker bara ta det lugnt.

 Onsdag (2019 11 06)
 
Jag har känt mig maximalt avspänd under hela dagen. Det kändes väldigt bra att jobb. Att jag kände mig så avspänd bidrog nog ganska mycket till att allt med jobbet kändes bra idag. 
 
Jag är ändå lite ganska trött nu när jag har kommit hem. Det snurrar ganska mycket i huvudet och känner att jag orkar inte göra så himla mycket mer ikväll. Jag försöker bara ta det lugnt så att det liksom inte blir för mycket så att kroppen säger ifrån på ett obehagligt sätt. 
 
Annars då? 
 
Jag mår ganska bra, men jag känner samtidigt att jag ligger nära dom där känslorna och tankarna som i slutändan kan få mig att må ganska dåligt och få en hel del ångest. Jag är inte där nu och jag kämpar med mig själv för att inte hamna där. Lite jobbigt är detta, men jag tror mycket på att det funkar att bara försöka ta det lugnt och leva i nuet. 
 
Jag tänker också att allt kommer att ordna sig. Försöker jag bara ta det lugn och låta allt bara ta sin tid så är jag säker på att jag kommer att kunna fullfölja mycket av sånt som jag tänker att jag vill köpa och göra. Dessa tankar om jag vill ha finns med mig som fan varje dag.  Jag är extremt säker på vad jag vill i alla fall. Det tror jag är bra. 
 
(null)
(null)

(null)Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE