Hur känns livet just nu?

 Jag har inte för mycket göra i alla fall och det känns bra.

Jag jobbar ju ganska långa dagar, men det känns ändå lugnt. Jag känner mig inte stressad över att inte få ihop mitt "livspussel". Jag jobbar på och gör min vardagliga saker. Jag drömmer om häftiga upplevelser och coola grejer att köpa. Allt som jag drömmer om nu tror jag nog att jag fixar om jag bara får vara frisk och och leva i några år till. Jag tänker väl inte så mycket på sjukdomar och döden, men man kan ju aldrig veta till 100% hur livet blir och när det tar slut. 
 
Jag har ganska bra energi nu. Jag känner mig utvilad och fräsch. Jag gillar att jobba och på min fritid har jag mycket tid över till att göra sånt som jag tycker är roligt att göra. Detta i sin tur ger mig ju bara mer bra energi. Jag rör mig ju också bra och jag noga med att ge mig själv den tid jag behöver för att återhämta mig från allt man grejar med på dagarna. Kan jag snart bara förverkliga lite drömmer som jag har så kommer mycket att gå från att kännas bra till ännu bättre. 

Jag vill känna bra energi dygnet runt. Även när jag sover känns detta viktigt för då vet jag ju att jag sover gott om natten. 
 








Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE