Något annat än det gamla vanliga.

 Nu har det blivit kvällen igen och jag ska snart gå och lägga mig. Jag har två långa dagar kvar av jobb. Det är bra körning och det känns bra. Idag och igår har det annars känts ganska jobbigt att gå upp klockan 04:00 på morgonen. I två dagar har jag känt att jag hellre bara att velat somna om. Men jag går ju upp och när jag väl jobbar och kör så känns det ganska bra ändå.  
 
 Jag funderar annrs mycket på vad jag ska hitta på i november. Jag fått någon fix idê om att jag  i alla fall minst en gång i månaden vill göra nånting som inte hör till allt de vanliga som jag typ gör var och varannan dag året om. Jag har inte gjort något utöver det vanliga under denna månaden, men det behöver ju inte vara något märkvärdigt egentligen.Jag tänker att  det kan räcka med att jag går en promenadrunda på ett helt annan plats än i och runt Vänersborg. Det är ju i alla fall något annat än det gamla vanliga. Det duger gott att göra när jag vill komma ifrån dom "vanliga" dagarna som bara innehåller sånt som man typ alltid gör.  
 
I december blir det väl rätt mycket Musikhjälpen för min del. Dessutom är det ju både jul och nyår och då gör man ju mer saker som typ inte hör till vanligheterna. 
 
Nu ska jag sova. Klockan ringer 05:15 och jag hoppas då att det känns bra att vakna upp till en ny dag att ta tag i.  Men nu säger jag god natt.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE