Känner miljoner saker.

Herregud vad mycket tankar som snurrar i huvudet nu. Jag känner allt och tänker på massor med saker hela tiden. Jag mår inte dåligt, men alla andra känslor som man kan tänkas ha känns det som jag har i typ hela min kropp. 
 
Jag har jobbat som fasen idag. Mörbultad i kroppen är jag, men det känne mig samtigt gansak pigg och fräsch. Att det trots allt känns så bra beror säkert på promenaderna. Det känns ändå konstigt att man känner sig mörbultat samtidigt som jag känner mig fräsch. 
 
Snön har ju nu lagt sig lite och jag sa ju så sent som igår i en video att jag hoppas att snön inte kommer alls, och sen går jag och lägger mig för natten och dagen efter ser jag hur det har snöat. Man kan väl säga att det inte blev som jag ville, men jag får ju bara acceptera detta. Dessutom har ju solen tittat fram och stannat en hel dag innan den gick ner igen. Det var väl ganska länge sedan det var en sådan fin dag? Sen är det ju ändå så att jag hatar snö och kyla så jag vet inte om jag tycker att solen gjorde denna dagen så fin. Även om det inte har kommit så mycket snö just nu så får gärna den snön som har kommit gärna försvinna igen. Det tycker jag i alla fall. Jag vill typ ha höst fram till våren. Vintrar med snö och kyla är inget att ha.
 
Jag satt och fundera på en grej nu ikväll efter att jag hade sett två olika klipp på Youtube. Båda personerna som dessa klipp satt och prata öppnade upp sig ganska mycket och personerna som jag tänker på är ganska vana och dessutom kända för att dom just pratar de mesta och är frispråkiga. Direkt fick detta mig att tänka på en händelse som jag hade varit med om som liknar lite av sånt som jag fick höra av två olika  youtubers ikväll. Sen satte jag igång och tänka vad jag skulle kunna säga i en video om det som har hänt mig. Jag har tänkt på detta mycket, men felet jag gjorde ikväll var ju (som vanligt) att jag inte tog fram min kamera och börja prata direkt till den. Om jag väljer att sätta mig och prata om detta som jag tänkte på  så kommer jag att missa att få med mycket av alla tankar som kom upp i mitt huvud. Jag tror nämligen att en video, eller bara ett skrivet blogginlägg blir betydligt bättre om man skapar det man tänker på i samma stund. Det gäller inte allt som man vill skriva eller prata om, men oftast är känner jag att det blir bättre.
 
Nu vet jag inte alls hur jag ska göra, men det som känns skönt är att jag inte mår dåligt över det som jag funderar på om jag ska öppna upp mig om. Dessutom har jag vid ett tillfälle berättat om denna händelsen för en person som jag genom åren har fått väldigt mycket förtroende för. Det har nog en väldigt stor betydelse för mitt välmående. En annan grej är ju att då jag tex blir utsatt för något som för mig inte känns ok, då blir jag oftast jävligt förbannad. Detta tror jag gör att jag på sikt kan må ganska bra, även om jag skulle bli utsatt för något som är vidrigt, äckligt och för jävligt. 
 
Det börjar bli sent och jag ska gå och lägga mig snart. Jag kämpar med mina saker. I helgen ska jag jobba mycket. Jag fortsätter ha tålamod med mina pengar. Jag skulle egentligen vilja strunta i allt vad tålamod heter och bara släppa loss mer. Fast jag är rätt säker på att allt sånt som jag i stunden kan känna att jag helst vill göra inte alls alltid är det rätta. Jag vill göra det som känns mest rätt för mig just nu. Det vet jag att jag mår bra av, både nu och i framtiden. Må bra är ju egentligen det enda jag vill. 
 
Jag lkänner väl just nu miljoner saker. Jag skulle kunna skriva mer om allt,  men nu räcker det för ikväll. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE