2020 blir nog bra.

 Jag känt en tid att jag inte får så mycket gjort av sånt som jag tänker mycket på att jag någon gång ska fixa. Jag kommer liksom inte igång med nåt. Jag tror nämligen att bara jag börjar med nåt som jag vill få gjort så kommer jag nog att kunna få gjort både det ena och det andra. Samtidigt tänker jag att jag inte vill påbörja nåt som jag sen inte kan slutföra,fast jag måste väl inte vara så jävla säker på allt.  
 
Jag vill kanske för mycket och då känns det ju som att det oftast är så att man inte får så mycket gjort. Jag kanske krånglar till allt för mycket. Jag vänder och vrider så sånt som egentligen är ganska enkelt att fixa blir svårt. Det känns som lite typiskt mig. 
 
Nu är det ju ändå så att jag håller lite på pengar. Jag vill ju ha ganska mycket att bolla med när Musikhjälpen drar igång. Det ju ca 5 veckor kvar. Jag vet aldrig innan hur mycket pengar jag tänker skänka, men jag vill ha en ansenlig summa pengar så att jag kan skänka mycket om jag känner för det då. 
 
Men som sagt. Jag känner att jag inte få så mycket gjort. Mycket orkar jag inte börja med och sen vill jag ju spara dom pengarna jag har. Mycket ordnar sig nog. Bara jag inte krånglar till  saker och ting. När 2020 är här så har jag nog ett år framför mig med mycket roliga saker att göra, och drömmar att förverkliga. Detta har ju varit min plan sen i maj. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE