Sköna dagar

Semestern är verkligen semester just nu. Jag sover ut ordentligt. Jag går och lägger mig väldigt sent, men det gör ju inget när jag inte behöver bry mig om vad klockan är när jag vaknar och sen väljer att kliva upp. Igår klev jag upp lagom tills det var dags att hämta lunch. Jag hämtade min lunch och det var en god pasta. Allt känns helt lugnt och avspänt. Jag bryr mig inte om vad klockan är och känner jag för att göra nånting så gör jag verkligen vill det. 
Jag är mycket för mig själv, men hänger jag med folk så känns det så bra att jag bara träffar människor som jag litar på och mår bra av att vara med. Jag hoppas att dom jag hänger med känner likadant när det gäller mig. Jag tvivlar ibland på sånt, men det har bara med mig själv att göra. Min självkänsla är ju ofta ganska låg, men jag är medveten om det och då går det lättare att hantera känslor och tankar som kommer med det där. 
 
Semester ska ju vara semester. Lugn och ro känns bra nu. Sen känns det ändå skönt att om jag skulle tröttna på lugnet så kan jag göra något (när som helst) som jag tycker är: Häftigt, roligt, galet eller coolt. Man har sköna dagar och det är ju så enkelt att ha det när pengarna rullar bra och när det är semester som f*n. 
 
Det känns redan nu som jag har haft semester ganska länge, men jag har ju fram till idag haft lite mer än en vecka. Det är ju då några veckor kvar. Det känns lugnt...och väldigt bra. 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE