Vecka 27

Dagarna går och det snurrar i huvudet. Jag vill så mycket. Jag kan göra en hel del, men jag vet inte vilken "tråd" jag ska dra i. Det har i alla fall varit skönt att vara ledig i helgen. 
 
Nu har det blivit juli. Jag tycker juni har gått fort som fasen. Jag tror att det känns så för att jag inte behövde kämpa och ha så mycket tålamod med saker längre. Ända sen 2018 och fram till juni 2019 så har jag hela tiden fått kämpa med pengar och även om jag har haft pengar så har jag hela tiden fått tänka sparande och mer investerande. När det blev juni månad så slapp jag det där tänket. Jag kunde börja köpa grejer igen. Dessutom fick jag ju pengar tillbaka på skatten och det var väl så att det bara var roligt att kunna köpa och göra mer igen, för pengar som man har kämpat ihop. Tiden går ju fort när man har roligt. 
 
Denna veckan har jag en hel del jobb att ta tag i. Jag har 4 långa dagar av busskörning på raken, men sen blir jag ledig fredag och hela helgen. Skönt som fasen ju. Hoppas det blir riktigt fint väder då.
Annars ska jag väl bara fortsätta att må bra och njuta av sommaren. Jag slappar mycket och jag har den senaste tiden lyssnat på en hel del poddar. Sommar i P1 pågår ju tex för fullt. Några personer som jag tyckte levererar  bra och eftertänksamma  sommarprat förra veckan var:
 
Fares Fares berättar bland annat om hur familjen gör flera försök att lämna Libanon för att få uppehållstillstånd Sverige, och vad det, när det till sist blev så, innebar att anpassa sig till det svenska samhället:
 
Isabella Löwengrip. Fantastisk kvinna som jag har följt  på något sätt sen jag själv började blogga. I sitt sommarprat gav hon mig en insikt i hur man når sitt mål på ett snabbt och effektivt sätt.
 
Anders Hansen  Pratar om vikten av att röra på sig och sova ordentligt. Det känns så bra att man ännu en gång får höra att om man rör på sig regelbundet så håller man sig friskare längre och man minskar dessutom risken för att drabbas av depressioner mm...
 
Hoppas ni alla får en grymt "nice" vecka!
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE