Till jobbet - På jobbet - Hem från jobbet.

Jag fortsätter ju att jaga dom där 10 000 stegen varje dag. Idag blev det så att jag gick ju till jobbet. Det ger mig ju ca 2500 steg. Sen hade jag en ganska lång paus på jobbet och då passade jag på att gå ca 2500 steg till.

 
När jag sen hade avslutat min arbetsdag så tog jag en lite omväg när jag skulle gå hem. Då fick jag lätt ihop dom 5000 steg som jag hade kvar för att uppnå målet för denna dagen. Skönt att jag fick se att det faktsikt går att fixa 10 000 steg genom att bara gå till jobbet, vara på jobbet och gå hem från jobbet. Det kändes bra att jag kunde fixa detta trots mycket jobb och en lång arbetsdag. 
 
Jag tänker att jag ska köra på nu med detta målet att fixa 10 000 steg varje dag. Jag kan gå lite minder någon dag, men då får jag gå mer än annan dag. Hur jag än gör vill jag fixa 70 000 steg per vecka, Detta vill jag hålla på med i minst 2 månader till. Jag känner redan nu att det har blivit bättre fart på mig. Jag tar tag i mer saker. Det finns liksom ingen sen. Jag fixar mycket mer saker med en gång nu.
 
Detta känns riktigt bra och jag har lätt för att motivera mig. Jag jagar ju hela tiden ett resultat. Jag känner mig mer taggad än på mycket länge när det kommer till detta med att träna och röra på sig. Grym känsla på nåt sätt. Jag hoppas jag håller i detta i minst 2 månader i alla fall. Sen får vi se vad jag sätter upp för nytt mål när det kommer till att hålla igång kroppen.
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE