Avspänd dag.

Känner mig lite piggare idag och jag känner mig inte heller lika mörbultad i kroppen som jag gjorde under gårdagen. Idag har jag varit maximalt avspänd hela förmiddagen. Jag har avverkat en promenad och jag var ute i ca 2 timmar. 
 
Två småkillar kom fram till mig idag och frågade om dom fick ta en bild med mig. Jag ställde naturligtvis upp på detta och det är ju roligt att det fortfarande finns folk som vill ta en bild med mig. Jag gör ju liksom inget större väsen av mig. Jag har inte många följare och man jämför med hur många andra som helst. Dessutom tror inte jag att bloggar något som är så inne år 2019. Jag har bara denna veckan märkt att antalet stabila bloggläsare per dag har sjunkit ganska mycket bara under dom senaste dagarna, mot hur det har varit tidigare under hela detta året. Nu bloggar ju inte jag för att få många läsare och jag bryr mig inte om statistik, men jag ser ju ändå statistiken varje dag och märker att det inte är så "många" som är inne på min blogg längre. Därför blir man ju glad och lite extra varm i hjärtat när det fortfarande kan komma fram folk som: Lyser i ögonen, säger Dannebloggen och frågar om dom får ta en bild med mig. 
 
När jag var ute på min runda så lyssnade jag också på två stycken sk sommarprat. Carin Rodebjer och Isabelle Gulldên. De fanns så mycket i deras somarprat som snabbt sjönk in hos mig och som jag också känd igen mig själv i. Sommarpraten gjorde mig också mer lugn och avspänd. Skön känsla när jag insåg det också. Tidigare år har jag aldrig lyssnat på som många sommarprat som jag har gjort i år. Av allt jag har lyssnat färdig på i år så har jag tycket att allt har varit riktigt bra.
 
 
Jag ska fortsätta den här dagen med mycket slappa. Jag planerar säkert också för framtida saker. Nästa vecka har jag ju lite jobb att ta tag i. Nästa helg börjar min semester. Den har jag inte just nu några planer för alls, men det känns lugnt ändå. Jag tycker ändå att det ska bli skönt att snart få den där semestern som man på något sätt alltid längtar efter.
Ha en bra dag!
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE