Vecka 28

Ny vecka igen! Sista arbetsveckan innan semestern, men det vill jag inte tänka på redan nu. Jag har ju massor av jobb kvar så ska jag fixa dom dagarna på ett bra sätt så kan jag inte tänka på semster redan nu. Jag får jobba färdigt först. 
 
Annars är jag ju ganska mycket ledig denna veckan, trots mycket jobb. Det känns ju skönt att jag ändå kan säga så. Jag jobbar mycket när jag väl jobbar, men jag blir också mer ledig när jag faktsikt blir ledig från allt jobbande. 
 
Jag har annars inga större planer för denna veckan. Jag har ju sagt att jag ska spara både pengar och mig själv tills jag får den där semestern. Jag har egentligen inget planerat till min semester heller, men det brukar man inte behöva ha. Tar man dagen som den kommer och bara bestämmer sig för något så brukar man oftast kunna fixa det man vill göra ganska snabbt. Det har funkat förr och känts bra, så kan jag ju "greja" igen.
 
Men först ska jag som sagt jobba på. Jag har 30 timmar på 3 dagar som jag ska avverka. Det känns lite tufft, men ändå bra på något sätt. Jag är ändå glad över att jag har ett jobb att gå till...för annars hade jag ju inte kunnat säga att jag snart har semester. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE