Jag maxar om jag orkar.

I söndags funderade jag lite i ett inlägg på mina mål och visioner som jag har livet. Jag har ingen lust att bara gå runt och leva mitt liv utan att i alla fall försöka nå dom drömmar och visioner som jag har, och som jag också tänker mycket kring. Jag har inte lyckats med allt sen tidigare och i framtiden kommer jag säkert också misslyckas med saker som jag försöker fixa, men jag har sällan ångrat att jag har försökt förverkliga drömmar som jag har, eller har haft. Dessutom lyckas man ju faktiskt  förverkliga en annan dröm ibland och den känslan när man väl har lyckats med nånting som man kanske har kämpat länge för är ju rätt "nice".
 
Jag hoppas att jag nu under en tid framöver orkar köra ganska hårt med att få loss pengar. Det rullar ganska bra nu och jag är nöjd, men sen är det ju lite typiskt mig att oavsett hur jag har det ekonomiska så sätter jag alltid upp mål som kräver lite kämpa tag och ett ganska mycket tålamod. Ibland kan jag önska att jag bara drog ner ambitionerna och inte brydde mig så mycket, men jag kan se att något är möjligt och jag vill väldigt mycket. 
 
Jag har ett ekonomiskt mål för detta året och jag är nästan där jag vill vara redan nu. Sen har jag också ett slutgiltigt mål och där jag tror att jag kommer att få hålla på större delen av nästa år. Sen har jag inte tittat längre fram, men nu vill jag liksom få lite fart på allt och då försöker jag väl maxa mitt sparande av pengar. Detta är väl inget som jag tycker är roligt, men jag vill så gärna lyckas med att förverkliga drömmar och kanske också komma ett steg närmar den där visionen som jag också har. Det kommer ju säkert att vara värt att försöka, även om jag kanske inte lyckas fullt eller får det som jag har tänkt mig. Jag tänker liksom att allt jag klarar på vägen mot min vision och dröm är ju bara positivt, även om jag inte skulle lyckas få allt precis som jag vill ha det. 
 
Det känns också som att jag många gånger under mina år av bloggande har skrivit om detta. Jag kan ha en strategi klar för mig och sen skriver jag att jag är taggad på att försöka fixa nånting som jag har tänkt på länge och som är en dröm för mig, men sen har jag i alla fall dom senast åren känt att jag inte riktigt får som jag vill i slutändan. Man kommer till en punkt där man tänker annorlunda, man ändrar sig och sina mål. Annat i livet blir helt plötsligt viktigt och dessutom vill jag ju alltid vara flexibel och köra på allt som jag tror är rätt. Jag vill inte bara bestämma mig för en sak och sen är det det som gäller för alltid. Kommer jag på något som känns bättre så är det väl mer rätt att ändra sig. Fast någonstans i detta så tappar jag ju det jag drömde om och sen börjar man om på nytt...kanske med något annat eller så ändrar man bara sin strategi och försöker fixa samma dröm ändå. 
 
Jag tänker i alla fall så här nu att om jag kör ganska hårt från och med dom ekonomiska målen så tror jag att jag vid ett senare tillfälle kan känna att jag få upp tempot lite. Dessutom blir det lättare att tjäna mer pengar, spara mer pengar och samtidigt ha det bra om man redan har en ansenliga summa pengar att utgå ifrån. Jag kommer säkert att göra fel och min strategi som jag har just nu kommer säkert också att ändras, men jag har ett bra s.k. grundkapital så blir ju också möjligheterna fler. 
 
En annan sak som  också tänker mycket på det är att jag tror stenhårt på att min vision och det jag drömmer om mest kommer att lyckas. Dessutom har jag en vilja  som inte är av denna världen. Däremot vet jag inte om jag kommer att orka i längden. Som det har varit tidigare så har jag ju misslyckats med massor av saker, en jag har också gjort saker som jag är helt nöjd med idag. Det är ju också så att om jag inte gör nånting, då kan jag ju heller inte göra något bra. Man måste väl kanske våga göra fel och ta lite risker. Jag tycker det känns väldigt otäckt, men en tanken som ändå har slagit mg är ju att ju större risk man vågar ta, desto större borde ju också möjligheterna bli. Eller har jag fel det. Minskar chanserna att man ska lyckas ju mer risk man tar. Jag kommer tillbaka till tankar då som handlar om ork och tålamod. Man måste orka köra hårt, ha bra strategi, viljan och tro på att det man gör är rätt och fullt möjligt.  Jag får väl heller inte glömma att vara och verka i nuet. Det är ju i nuet som man kan lösa dom eventuella problem som kan uppstå när man kämpar med att försöka förverkliga sin drömmar. Det är i nuet som man kan ta vara på dom möjligheterna man får. Nuet är ju egentligen den enda gången som man kan veta nånting om.  En sak är jag säker på: Jag vill alltid leva i nuet, men jag vill göra det i den vision som jag nu vill sträva efter att uppnå. 
 
(null)
 
 
(null)
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE